Ολυμπιακός: Ο Κάρμο είναι ο κατάλληλος αμυντικός για να «χτίσεις» ένα σπουδαίο σύνολο

Δημήτρης Τομαράς Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Κάρμο είναι ο κατάλληλος αμυντικός για να «χτίσεις» ένα σπουδαίο σύνολο

bet365

Ο Δημήτρης Τομαράς γράφει στο blog του στο Gazzetta για έναν εκ των κορυφαίων στόπερ που έχουν φορέσει ποτέ τη φανέλα του Ολυμπιακού και ετοιμάζεται να το κάνει ξανά: τον Κάρμο.

Είμαστε λοιπόν ουσιαστικά εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων για το come back του Κάρμο στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Μία πολύ σπουδαία επιστροφή. Μία πολύ σημαντική κίνηση για την οποία οι Ερυθρόλευκοι θα... ματώσουν οικονομικά καθώς τα 11 εκατ. ευρώ συν τα 4 εκατ. bonus συνιστούν την πιο μεγάλη μεταγραφή στόπερ που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα και με διαφορά. Μην ξεχνάμε πώς ο Ολυμπιακός έχει ξαναδώσει μεγάλο ποσό για στόπερ. Το είχε κάνει με τα 7 εκατ. ευρώ για τον Βέλγο Ένγκελς.

Νταβίντ Κάρμο λοιπόν. Τον ξέρουμε και μας ξέρει. Στοπεράρα και ένας παίκτης πάνω στο οποίο μπορείς να βασιστείς για να φτιάξεις ένα σπουδαίο σύνολο. Ο Ολυμπιακός τον ανέδειξε και ενώ στην Πόρτο βρισκόταν σε αγωνιστική... καραντίνα λόγω της διαμάχης του με τον Κονσεϊσάο. Οι Πειραιώτες του έδωσαν φανέλα βασικού, τον καθιέρωσαν και μαζί τους πήρε την κούπα του Conference.

Ένας παίκτης - αναμορφωτής. Ένας ποδοσφαιριστής που άλλαξε την άμυνα του Ολυμπιακού, που βελτίωσε τον Ρέτσο και που πρόλαβε με τα στοιχεία του ακόμα και να ομορφύνει και το δημιουργικό παιχνίδι των Πειραιωτών. Μία προσθήκη που θα αποτελέσει την ακριβότερη ever στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τα 11 εκατ. + 4 εκατ. ως bonus για έναν κεντρικό αμυντικό που πρόλαβε να μας δείξει πώς ήταν ένας εκ των κορυφαίων ξένων που φόρεσαν ποτέ τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Εφόσον γυρίσει και ο Ποντένσε ο Ολυμπιακός αλλάζει ξανά επίπεδο

Η επερχόμενη επιστροφή του Κάρμο στο ρόστερ των Πειραιωτών δεν είναι η μοναδική μεταγραφική έννοια της ομάδας αλλά και του κόσμου. Υπάρχει φυσικά και ο Ποντένσε. Εάν κλείσει και γυρίσει και τυπικά ο χαρισματικός Πορτογάλος μεσοεπιθετικός ο Ολυμπιακός αλλάζει ξανά και για τα καλά επίπεδο με δύο top παίκτες σε άμυνα και επίθεση. Και από εκεί και πέρα θα δει το τι άλλες προσθήκες θα κάνει εάν και τα δεδομένα που υπάρχουν είναι για έναν ακόμα στόπερ, για έναν αριστερό μπακ, για τουλάχιστον έναν χαφ και ίσως και για έναν μεσοεπιθετικό.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Δημήτρης Τομαράς
Δημήτρης Τομαράς

Ο Δημήτρης Τομαράς είναι γέννημα - θρέμμα Μαρουσιώτης όμως τον... διεκδικούν και άλλες πόλεις. Δημοσιογραφεί εδώ και 20 και πλέον χρόνια και στην οικογένεια του Gazzetta βρίσκεται από την πρώτη ημέρα. Από αυτήν εδώ τη φιλόξενη γωνιά θα συζητάμε κυρίως για Ολυμπιακό αλλά θα καταπιανόμαστε και με αρκετά ακόμα θέματα.