Ουάρντα: «Πήρα το ελληνικό διαβατήριο και ζήτησα από τη FIFA να εκπροσωπήσω την Εθνική Ελλάδας αντί της Αιγύπτου γιατί με αγνοούν»

Newsroom
Ο Ουάρντα

bet365

Ο Αμρ Ουάρντα μίλησε σε μέσο της Αιγύπτου και είπε πως αποφάσισε να ζητήσει από την FIFA να αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδας αντί με της χώρας του, έχοντας βγάλει ελληνικό διαβατήρι.

Το «yallakora» της Αιγύπτου δημοσίευσε ένα κείμενο όπου ο Αμρ Ουάρντα έχει παραχωρήσει δηλώσεις σχετικά με το εθνόσημο που θα εκπροσωπήσει. Συγκεκριμένα, ο Αιγύπτιος εξτρέμ του Ατρομήτου έχει μιλήσει στη FIFA για να αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδας όπως ανέφερε.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός δήλωσε: «Πήρα το ελληνικό διαβατήριο και ζήτησα από τη FIFA να εκπροσωπήσω την Εθνική Ελλάδας αντί της Εθνικής Αιγύπτου γιατί με αγνοούν». Εδώ να αναφέρουμε πως ο Ουάρντα έχει αγωνιστεί σε 30 ματς με την Αίγυπτο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αλλάξει εθνόσημο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα