Ολυμπιακός: Έχει να κάνει ακόμα 4 μεταγραφές έως τις 3 Σεπτεμβρίου και πρέπει να είναι ποιοτικές

Ολυμπιακός: Έχει να κάνει ακόμα 4 μεταγραφές έως τις 3 Σεπτεμβρίου και πρέπει να είναι ποιοτικές

Δημήτρης Τομαράς Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Έχει να κάνει ακόμα 4 μεταγραφές έως τις 3 Σεπτεμβρίου και πρέπει να είναι ποιοτικές

bet365

Ο Οργανισμός του Ολυμπιακού εξακολουθεί να έχει στο φουλ τις... μηχανές του για την περαιτέρω ενίσχυσή του για την οποία θα γίνει... ταμείο από τις 3 Σεπτεμβρίου και μετά. Γράφει ο Δημήτρης Τομαράς.

Ο φίλαθλος κόσμος του Ολυμπιακού βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες με το χέρι στο... refresh για να μαθαίνει ανά πάσα ώρα και στιγμή τα τελευταία μεταγραφικά νέα της ομάδας. Και φυσικά υπάρχει φοβερό ενδιαφέρον για τους παίκτες που είναι να έρθουν. Ενδιαφέρον που θα κρατήσει σίγουρα έως τις 3 Σεπτεμβρίου και γιατί όχι μέχρι τις 11 του ίδιου μήνα.

Προφανώς πολύς κόσμος ή και ο περισσότερος θα ήθελε ιδανικά την επιστροφή των Ορτα και Ποντένσε, κάτι που όμως προς ώρας δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα. Δεν υπάρχει δηλαδή κάτι... βάσιμο ή μία ένδειξη ότι αυτές οι 2 υποθέσεις οδηγούνται σε happy end. Για τον Ορτα ίσως μάλιστα τα δεδομένα να είναι σαφώς πιο αρνητικά σε σχέση με την περίπτωση του Ποντένσε (με το... μέτωπο του Πορτογάλου να παραμένει ανοιχτό). Ανεξαρτήτως αυτών των 2 περιπτώσεων ο Ολυμπιακός πηγαίνοντας προς το τέλος των μεταγραφών εκτιμάται πώς τελικώς θα κάνει άλλες 4 προσθήκες.

Προσθήκες που να κάνουν τη διαφορά και να είναι από το... πάνω ράφι. Μεταγραφές που να είναι άκρως ποιοτικές και σε λογική... Κάρμο, Βέλντε και όχι μόνο.

Οι δύο χαφ, ο ένας εξτρέμ και το... παραθυράκι για τον αριστερό μπακ

Στο κέντρο για τον Ολυμπιακό θα μετρήσει πολύ το να του βγουν οι μεταγραφές των Στάμενιτς και Γκαρθία. Όπως γενικά έχει αξία του να του βγουν όλες οι κινήσεις που έχει κάνει. Πέραν τούτου το μεταγραφικό του... σκανάρισμα έχει να κάνει με το να βρεθούν 2 χαφ: ένας αντί-Ορτα (εφόσον δεν έρθει ο Πορτογάλος) και ένας ακόμα. Δύο δημιουργικοί παίκτες. Δύο μέσοι που να βοηθούν αισθητά στην κυκλοφορία της μπάλας και τη δημιουργία.

Φυσικά θα προκύψει και η μεταγραφή ενός εξτρέμ για να ενισχύσει το ρόστερ και τους ήδη υπάρχοντες. Ονόματα υπάρχουν αρκετά. Ακόμα και του εμπειρότατου μεσοεπιθετικού Βραζιλιάνου Γουίλιαν, του οποίου την υπόθεση έχει ψάξει για τα καλά μεταγραφικά ο Ολυμπιακός.

Και βέβαια είναι και το ανοιχτό μέτωπο ενός αριστερού μπακ. Ενός παίκτη που να πλαισιώσει τον Ορτέγα. Και φυσικά όλες αυτές οι προσθήκες το ιδανικό θα είναι να γίνουν πρις τις 3 Σεπτεμβρίου, οπότε και θα δηλώσει ευρωπαϊκή λίστα ο κόουτς Μεντιλίμπαρ.

Και επειδή το όνομα του Τσιμίκα αναφέρεται διαρκώς στα social media δεν υπάρχει από το ρεπορτάζ της Λίβερπουλ καμία ένδειξη ή πληροφορία ότι δεν υπολογίζεται. Το αντίθετο υπάρχει μάλιστα για τον διεθνή αριστερό μπακ των 87 αγώνων με τους Reds.

Συμπερασματικά το... ταμείο πάντα γίνεται στο τέλος. Αναλόγως με το τι παίκτες θα έρθουν και θα κλείσουν θα κρίνουμε (όλοι μας) τις κινήσεις αλλά και την προοπτική της επόμενης σεζόν.

Να μην ξεχνάμε και το τι είχε πει προ ημερών στη COSMOTE TV ο κόουτς Μεντιλίμπαρ: «Υπάρχουν αρκετές μέρες ακόμα μέχρι το τέλος των μεταγραφών. Σίγουρα θα γίνει κάποια άφιξη. Πρέπει να γίνει κάποια άφιξη. Είμαστε κάποιοι άνθρωποι εδώ από πέρσι και θα ήθελα πάρα πολύ αυτό το σύνολο να διατηρηθεί. Να κρατηθεί αυτός ο κορμός και να γίνουν και κάποιες προσθήκες που θα βοηθήσουν την ομάδα. Θέλω επίσης η μεταγραφική περίοδος να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Δημήτρης Τομαράς
Δημήτρης Τομαράς

Ο Δημήτρης Τομαράς είναι γέννημα - θρέμμα Μαρουσιώτης όμως τον... διεκδικούν και άλλες πόλεις. Δημοσιογραφεί εδώ και 20 και πλέον χρόνια και στην οικογένεια του Gazzetta βρίσκεται από την πρώτη ημέρα. Από αυτήν εδώ τη φιλόξενη γωνιά θα συζητάμε κυρίως για Ολυμπιακό αλλά θα καταπιανόμαστε και με αρκετά ακόμα θέματα.