ΑΕΚ: «Δεν υπάρχει θέμα Ραούλ ντε Τομάς, καμία πρόταση για Σαλντάνια»

ΑΕΚ: «Δεν υπάρχει θέμα Ραούλ ντε Τομάς, καμία πρόταση για Σαλντάνια»

Newsroom
Ο Ραούλ ντε Τομάς της Ράγιο

bet365

Από την ΑΕΚ ξεκαθαρίζουν πως δεν ασχολούνται με την περίπτωση του επιθετικού της Ράγιο Βαγεκάνο, Ραούλ Ντε Τομάς, ενώ τονίζουν πως δεν έχουν κάνει καμία πρόταση στην Παρτίζαν για τον Ματέους Σαλντάνια.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε επαφές για την απόκτηση επιθετικού και το μεσημέρι δημοσιεύματα στην Ισπανία έκαναν λόγο για επίσημη πρόταση της Ένωσης στη Ράγιο Βαγεκάνο για τον Ραούλ ντε Τομάς με δανεισμό και οψιόν αγοράς 4 εκατ. ευρώ που δεν έγινε αποδεκτή σε πρώτη φάση από το ισπανικό κλαμπ.

Από την ΑΕΚ πάντως το βράδυ της Παρασκευής τόνισαν πως η περίπτωσή του δεν απασχολεί τους κιτρινόμαυρους. «Να ξεκαθαρίσουμε πως θέμα Ραούλ ντε Τομάς δεν υπάρχει», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Παράλληλα από την ΑΕΚ διέψευσαν ότι έχουν κινηθεί για τον επιθετικό της Παρτίζαν, Ματέους Σαλντάνια, όπως υποστήριξαν σερβικά ΜΜΕ. «Δεν υπάρχει καμία πρόταση στην Παρτιζάν για τον Σαλντάνια», ανέφεραν από το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα