Παναθηναϊκός: Προπονήθηκαν οι Γερεμέγεφ και Μπάλντοκ ενόψει Athens Kallithea

Newsroom
Ελλάδα

bet365

Μετά την πρόκριση κόντρα στη Λανς, ο Παναθηναϊκός έστρεψε το ενδιαφέρον στο ελληνικό πρωτάθλημα καθώς φιλοξενείται από την Athens Kallithea.

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε μία σπουδαία πρόκριση στο League Stage του Europa League κόντρα στη Λανς και το μεσημέρι της Παρασκευής (30/08) έμαθε τους αντιπάλους του για τη συνέχεια στην Ευρώπη.

Από εκεί και πέρα, ο Αλόνσο και οι παίκτες του έστρεψαν το ενδιαφέρον τους στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος καθώς φιλοξενούνται από την Athens Kallithea. Ο Ουρουγουανός προπονητής είδε τόσο τον Γερεμέγεφ όσο και τον Μπάλντοκ να επιστρέφουν στις προπονήσεις.

Αναλυτικά:

«Σε δύο γκρουπ πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής η προπόνηση του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης».

Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα κόντρα στη Λανς έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Στο πρόγραμμα συμμετείχαν και οι Γερεμέγεφ, Μπάλντοκ».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα