Ντονάτι: «Είναι απίστευτο ότι δεν κερδίσαμε αυτό το ματς»

Βασίλης Μπαλατσός
Ντονατι

bet365

Οι δηλώσεις του Μάσιμο Ντονάτι στην κάμερα της Cosmote TV μετά την ισοπαλία της Athens Kallithea με το Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Η Athens Kallithea έκανε τρομερή εμφάνιση στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, «σφυροκόπησε» την ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο και στο φινάλε της... γλίστρησε το τρίποντο, καθώς δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης από τον Τετέ. Ο προπονητής της ομάδας της Αττικής, Μάσιμο Ντονάτι, μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV και εξέφρασε την απογοήτευση του για τους δυο χαμένους βαθμούς.

«Είναι απίστευτο ότι δεν κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο έπρεπε να προηγούμαστε με δύο - τρία γκολ. Πρέπει να βελτιωνόμαστε σταδιακά, μέρα με τη μέρα στις λεπτομέρειες. Έχουμε δυο βαθμούς, όμως θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους. Η σεζόν είναι πολύ μεγάλη και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε», ανέφερε ο Ιταλός κόουτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα