Ολυμπιακός, μεταγραφές: Ημέρα Γουίλιαν για τους Ερυθρόλευκους που ψάχνονται και για τουλάχιστον έναν δημιουργικό χαφ

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Ημέρα Γουίλιαν για τους Ερυθρόλευκους που ψάχνονται και για τουλάχιστον έναν δημιουργικό χαφ

Γουίλιαν

bet365

Ο Ολυμπιακός κάνει μία πολύ σοβαρή προσπάθεια για τον Γουίλιαν φέρνοντας τον παίκτη και τον μάνατζέρ του στην Αθήνα για να τελειώσει θετικά την υπόθεση αυτή.

Έχετε ήδη διαβάσει από το πρωί της Κυριακής πώς ο 36χρονος Βραζιλιάνος ποδοσφαιρικός σταρ είναι σε αυτή τη φάση πιο κοντά στο να κλείσει στον Ολυμπιακό από κάθε άλλον παίκτη την ώρα που στην Τουρκία γίνεται χαμός με την ονοματολογία που συνδέει τον πειραϊκό σύλλογο με παίκτες όπως ο Ζίγιεχ, ο Ολιβέιρα και όχι μόνο.

Η ουσία είναι πώς η Δευτέρα είναι μία μέρα όπου η άφιξη του Γουίλιαν και του ατζέντη του στην Αθήνα μονοπωλούν το ενδιαφέρον. Οι Ερυθρόλευκοι θα κάνουν την προσπάθειά τους να κλείσουν για τα καλά θετικά αυτή τη μεταγραφική περίπτωση (και ενώ ο Γουίλιαν πέρυσι είχε παίξει στη Φούλαμ που ήθελε να τον κρατήσει στο ρόστερ της) για να κινητοποιηθούν μετά πιο έντονα για την απόκτηση τουλάχιστον ενός χαφ με δημιουργικές αρετές.

Να σημειωθεί πάντως πώς ο πολύπειρος Βραζιλιάνος έχει στα χέρια του 15 κρούσεις από ομάδες από διάφορες χώρες (κατά άλλες πηγές ίσως και λίγο παραπάνω). Υπήρξε δε κατηγορηματικός πώς δεν γυρίζει στη Βραζιλία. Εξάλλου έως την Τετάρτη που τελειώνει και το περιθώριο για να δηλώσει την ευρωπαϊκή του λίστα ο Ολυμπιακός θα πρέπει να έχουν γίνει όλες οι τελευταίες βασικές προσθήκες για τους Πειραιώτες έτσι ώστε να δηλωθούν σε αυτήν.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα