Ολυμπιακός, μεταγραφές: Η τελική αντεπίθεση με το επικείμενο deal με Γουίλιαν και τις κρούσεις για Ουναχί και Ζίγιεχ

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Η τελική αντεπίθεση με το επικείμενο deal με Γουίλιαν και τις κρούσεις για Ουναχί και Ζίγιεχ

Ο Γουίλιαν

bet365

Ο Ολυμπιακός την ώρα που δρομολογεί τις εξελίξεις για να κάνει οριστικά δικό του τον Γουίλιαν με τον παίκτη να περνά ιατρικά σύμφωνα με πληροφορίες από το εξωτερικό περιμένει και την απάντηση του Ζίγιεχ αλλά και αυτή του Ουναχί.

Σε τουλάχιστον τριπλό... ταμπλό από μεταγραφικής πλευράς παίζει ο Ολυμπιακός. Από τη μία υπάρχει ο Γουίλιαν που οι Ερυθρόλευκοι δρομολογούν τις εξελίξεις για να μπορέσουν να τον κλείσουν ακόμα και εντός της ημέρας. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πώς ο Βραζιλιάνος περνάει ιατρικά για να κλείσει και τυπικά. Εκτός από τον 36χρονο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό υπάρχουν και άλλες 2 ανοιχτές υποθέσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το εξωτερικό ο Ολυμπιακός περιμένει και τις απαντήσεις των Ουναχί και Ζίγιεχ. Πληροφορίες από το Μαρόκο αναφέρουν πώς οι Ερυθρόλευκοι έχουν κάνει κρούση και για τον 24χρονο Αζεντίν Ουναχί της Μαρσέιγ, ο οποίος παίζει σε όλες τις θέσεις του άξονα. Ο Ουναχί είναι να απαντήσει τη Δευτέρα, όπως και ο 31χρονος μεσοεπιθετικός της Γαλατά, Χακίμ Ζίγιεχ, ο οποίος έχει κρούσεις και από τον Αγιαξ και από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα