ΠΑΟΚ - Μεταγραφές: Στην Κοπεγχάγη ο Χατζηδιάκος

Χατζηδιάκος

bet365

Στην Κοπεγχάγη θα συνεχίσει την καριέρα του όπως όλα δείχνουν ο Παντελής Χατζηδιάκος, ο οποίος βρέθηκε πολύ κοντά στον ΠΑΟΚ

Βρέθηκε μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο όλα δείχνουν πως ο Παντελής Χατζηδιάκος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κοπεγχάγη. Όπως τονίζουν ΜΜΕ της Ιταλίας, αλλά και της Δανίας, ο διεθνής αμυντικός θα συνεχίσει εκτός Serie A, μιας και θα παίξει δανεικός στους Δανούς. Λίγες ώρες πριν το τέλος των μεταγραφών στη σκανδιναβική χώρα, η ομάδα του Νέεστρουπ κινήθηκε δυναμικά και φέρεται να έκλεισε τον 27χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στην Κάλιαρι. Αξίζει να σημειωθεί, πως φέτος η Κοπεγχάγη απέκτησε άλλους πέντε αμυντικούς (Ουέσκας, Γκοτσεϊσβίλι, Γκαρανάνγκα, Περέιρα, Λόπεθ), ωστόσο η παρουσία τους δεν είναι η αναμενόμενη. Το deal μιλά για δανεισμό ενός έτους με οψιόν αγοράς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα