Ολυμπιακός, μεταγραφές: «Παράθυρο» για την απόκτηση ενός δημιουργικού χαφ 

Ολυμπιακός, μεταγραφές: «Παράθυρο» για την απόκτηση ενός δημιουργικού χαφ 

Ο Ολυμπιακός

bet365

Ο Ολυμπιακός εκτός από το deal με τον Γουίλιαν είναι ανοιχτό να προχωρήσει πριν το deadline με την ευρωπαϊκή λίστα του στην απόκτηση ενός χαφ. 

«Παράθυρο» για μία ακόμα προσθήκη της τελευταίας στιγμής - ήτοι πριν εκπνεύσει η προθεσμία για να δηλωθεί η ευρωπαϊκή λίστα - υπάρχει στον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες - οι οποίοι θυμίζουμε πώς διέψευσαν ότι ασχολήθηκαν με τους Ουνάχι και Ζίγιεχ - που κλείνοντας τον Γουίλιαν απέκτησαν έναν παίκτη με δυνατότητα να προσφέρει και ως δεκάρι και ως εξτρέμ έχουν ψαχτεί και για την απόκτηση ενός δημιουργικού χαφ.

Προφανώς το ζητούμενο σε μία τέτοια περίπτωση θα είναι αυτή η κίνηση να κλείσει αρκετές ώρες πριν τις 12 τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (4ης Σεπτεμβρίου). Και αυτό για να μπει στη λίστα για τη διοργάνωση του Europa League της χρονιάς που έχει ξεκινήσει. Ο χρόνος βέβαια... τρέχει οπότε μένει να διαπιστωθεί εάν θα προκύψει οριστικά ή όχι μία τέτοια προσθήκη για τους τροπαιούχους του Conference League.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα