Ολυμπακός: Και έξτρα ατομικό πρόγραμμα ο Γουίλιαν για να είναι στο 100% το συντομότερο δυνατό

Ο Γουίλιαν

bet365

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ δεν έχασε χρόνο και μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του στην ομάδα του Ολυμπιακού ξεκίνησε τις προπονήσεις.

Ο Γουίλιαν έπιασε δουλειά με το... καλημέρα στον Ολυμπιακό. Ο έμπειρος Βραζιλιάνος μετά το deal του για μονοετές συμβόλαιο με τους Πειραιώτες (και με ένα συμβόλαιο με πολύ καλές αποδοχές) ξεκίνησε τις προπονήσεις στον Ρέντη, όπου φυσικά μίλησε και με το τεχνικό επιτελείο και με τους νέους του συμπαίκτες. Μάλιστα ο Ροντινέι ήταν ένας από τους πρώτους παίκτες που τον καλωσόρισαν μέσα από τα social media.

Ο Γουίλιαν εκτός από πολύ καλός χαρακτήρας είναι και ένας εξαιρετικός επαγγελματίας. Εκτός μάλιστα από την πρώτη του προπόνηση έκανε και ξεχωριστό ατομικό πρόγραμμα με το επιτελείο των γυμναστών του Ολυμπιακού. Δείγμα της πολύ μεγάλης του διάθεσης να τα δώσει όλα ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος και... μάχιμος αγωνιστικά το συντομότερο δυνατόν και έτσι ώστε να αρχίσει να προσφέρει στη νέα του ομάδα.

Ο Γουίλιαν από την άλλη στις πρώτες του δηλώσεις στο Olympiacos TV είχε πει πώς «είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι εδώ και ανυπομονώ να ξεκινήσω να προπονούμαι και να αγωνιστώ με τους συμπαίκτες μου. Έχω μεγάλες φιλοδοξίες. Ξέρω πόσο μεγάλος είναι αυτός ο σύλλογος. Ένας σύλλογος που φιλοδοξεί να παλέψει για περισσότερα. Ξέρω ότι κατάφεραν κάτι καλό την προηγούμενη χρονιά, την κατάκτηση του Conference League και είμαι σίγουρος ότι το κλαμπ θέλει να κερδίσει περισσότερα. Είμαι εδώ για να γίνω μέρος του συλλόγου και είμαι πολύ ευτυχισμένος και γεμάτος όρεξη να ξεκινήσω.

Είναι ένας κορυφαίος σύλλογος, με υπέροχο γήπεδο και εγκαταστάσεις. Μέσα στον σύλλογο όλοι είναι υπέροχοι, τους ευχαριστώ πολύ για το θερμό καλωσόρισμα και όπως είπα είμαι ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσω.

Είμαι εδώ! Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος και ανυπομονώ να δω τους φιλάθλους μας εδώ στο γήπεδο. Θέλω να τους ευχαριστήσω για τα μηνύματα που έλαβα στα social media. Θα προσπαθήσω όσο μπορώ για να τους κάνω χαρούμενους»!

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα