Ολυμπιακός, μεταγραφές: Ετοιμάζεται να φέρει τον Πορτογάλο χαφ Ολιβέιρα

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Ετοιμάζεται να φέρει τον Πορτογάλο χαφ Ολιβέιρα

Ο Ολιβέιρα

bet365

Ο Ολυμπιακός όπως όλα δείχνουν είναι πλέον πολύ κοντά στο να φέρει στην Ελλάδα τον Ολιβέιρα, έναν πολύπειρο χαφ, που είχε στη μεταγραφική του ατζέντα και στο παρελθόν.

Και το όνομα αυτού Σέρτζιο Ολιβέιρα. Στα 32 του χρόνια ο Πορτογάλος που παίζει σε όλες τις θέσεις του άξονα όπως όλα δείχνουν ετοιμάζει... βαλίτσες για τον Πειραιά. Ο Ολιβέιρα είχε απασχολήσει ξανά την ομάδα του Ολυμπιακού και τώρα φαίνεται πώς θα πιάσει Λιμάνι.

Φορώντας τη φανέλα της Γαλατά πέρυσι είχε 24 παιχνίδια με 2 γκολ. Στην καριέρα του έχει παίξει εκτός από την πατρίδα του και την Πόρτο σε συλλόγους όπως η Ρόμα, ο ΠΑΟΚ και η Ναντ. Από την Τουρκία υπήρχε εδώ και μέρες η πληροφόρηση πώς ο Ολιβέιρα συζητούσε - και - με τον Ολυμπιακό και φαίνεται πώς έχουμε μπει στην τελική ευθεία για να κλείσει και τυπικά ο παίκτης. Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα θα κλείσει με κανονική μεταγραφή και για συμβόλαιο 2 ετών. Έτσι θα επιβεβαιωθεί και η εκτίμηση που είχατε διαβάσει για την κίνηση των Πειραιωτών για τουλάχιστον έναν χαφ ακόμα.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα