Ολυμπιακός: Η μεγάλη ικανοποίηση του Μεντιλίμπαρ για την απόκτηση του Γουίλιαν (vids)

Ολυμπιακός: Η μεγάλη ικανοποίηση του Μεντιλίμπαρ για την απόκτηση του Γουίλιαν (vids)

Ο Γουίλιαν

bet365

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είχε συγκεκριμένους λόγους για να είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος για την προσθήκη του πολύπειρου Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού στο δυναμικό του Ολυμπιακού.  

Η ένταξη του Βραζιλιάνου σταρ, Γουίλιαν, στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας του Ολυμπιακού ήταν σε μία λογική να δώσει μεγάλη ποιότητα και βοήθειες μετά την οριστικοποίηση της μη επιστροφής του Ντάνιελ Ποντένσε στο Λιμάνι. Ο Μεντιλίμπαρ προφανώς και είχε άποψη για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό και ήταν πολύ ευχαριστημένος κυρίως για δύο λόγους.

Ο πρώτος είχε να κάνει πώς είναι ένας παίκτης που προέρχεται από φουλ σεζόν και βέβαια μία... γεμάτη χρονιά στη Φούλαμ και την Αγγλία. Μία Φούλαμ που όπως έχουμε καταγράψει ξανά ήθελε να τον κρατήσει με ένα νέο συμβόλαιο αλλά αυτό δεν συνέβη. Και ο 2ος λόγος έχει να κάνει με την αξία του, τα χαρακτηριστικά του και τις θέσεις που μπορεί να καλύψει. Και φυσικά για τα ηγετικά χαρακτηριστικά που είναι σε θέση να δώσει στους Πειραιώτες.

Ο Γουίλιαν από μέρους του έχει μεγάλη καριέρα πίσω του και με βάση το background του και τις δυνατότητές του μπορεί να δώσει περισσότερα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο ακόμα και από τον επίσης φοβερά ποιοτικό Ποντένσε, με τον Πορτογάλο βέβαια να έχει κάνει πέρυσι μία απίστευτα καλή σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Η ουσία είναι πώς ο άλλοτε παίκτης των Τσέλσι, Άρσεναλ και Φούλαμ είναι ικανός να προσφέρει πολλά και να το κάνει αυτό παίζοντας είτε ως πλάγιος επιθετικός είτε πίσω από τον στράικερ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα