Πανσερραϊκός: Πήρε τον νεαρό Μοχάμεντ Αλ Ρασντί

Πανσερραϊκός: Πήρε τον νεαρό Μοχάμεντ Αλ Ρασντί

Newsroom
fsada

bet365

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός Μοχάμεντ Αλ Ρασντί από τη Σαουδική Αραβία υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πανσερραϊκό.

Στην απόκτηση του Μοχάμεντ Αλ Ρασντί προχώρησε ο Πανσερραϊκός και ο φορ από τη Σαουδική Αραβία υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τα «λιοντάρια».

Ο νεαρός στράικερ ήταν στο πρώτο μισό της περασμένης σεζόν στον ΠΑΟΚ Β’ και μετέπειτα συνέχισε στην Καβάλα.

Η ανακοίνωση

Στο πλαίσιο του προγράμματος “Saudi Future Falcons” της Σαουδικής Αραβίας, που στοχεύει στην καλύτερη δυνατή εκπαίδευση ποδοσφαιριστών που προέρχονται από τη χώρα, σε ευρωπαϊκές ομάδες, ο Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Μοχάμεντ ΑλΡασντί, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα μας και θα φοράει τη φανέλα με το λιοντάρι στο στήθος.

Ο Μοχάμεντ ΑλΡασντί είναι γεννημένος στις 06/05/2002 στην Σαουδική Αραβία, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και ήρθε στην Ευρώπη, αρχικά για την Σλάβια Πράγας, με την οποία αγωνίστηκε στην ομάδα Β΄ και στην συνέχεια μετακόμισε στην Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ Β΄.

Μοχάμεντ καλώς ήρθες στην οικογένεια του Πανσερραϊκού.

@Photo credits: Panserraikos FC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα