Παναθηναϊκός: Εκτός εθνικής Ισλανδίας με πρόβλημα τραυματισμού ο Ίνγκασον

Παναθηναϊκός: Εκτός εθνικής Ισλανδίας με πρόβλημα τραυματισμού ο Ίνγκασον

Βασίλης Μπαλατσός
Ingason

bet365

Εκτός από τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς και ο Ίνγκι Ίνγκασον έμεινε εκτός της εθνικής του ομάδας με πρόβλημα τραυματισμού και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς δεν είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού που δεν θα αγωνιστεί με την εθνική του ομάδα στο Nations League λόγω τραυματισμού. Όπως έκανε γνωστό η πράσινη ΠΑΕ και ο Ίνγκι Ίνγκασον απαλλάχθηκε από την Ισλανδία λόγω προβλήματος που τον ταλαιπωρεί. Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές του Αλόνσο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Πέμπτης (5/9).

Από εκεί και πέρα οι παίκτες του Τριφυλλιού στην απογευματινή προπόνηση που έγινε στο Κορωπί έπαιξαν οικογενειακό διπλό σε όλο το γήπεδο. Απών λόγω ίωσης ήταν ο Μαξ και οι διεθνείς Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Βαγιαννίδης, Τσέριν, Σπόραρ, Πελίστρι, Ντραγκόφσκι, Φικάι, Λίλο.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα