Άρης: Ο Ντομαγκόι Πάβιτσιτς ετοιμάζει βαλίτσες για Σεράγεβο

Άρης: Ο Ντομαγκόι Πάβιτσιτς ετοιμάζει βαλίτσες για Σεράγεβο

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Πάβιτσιτς

bet365

Άρης και Σεράγεβο βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για τον δανεισμό του Ντομαγκόι Πάβιτσιτς και μάλιστα τα media της Βοσνίας στέκονται στο ταλέντο του Κροάτη μεσοεπιθετικού.

Ο Ντομαγκόι Πάβιτσιτς έχει συμβόλαιο με τον Άρη έως το καλοκαίρι του 2026 αλλά δεν συμπεριλαμβάνεται στο πλάνο του Άκη Μάντζιου. Στο διάστημα που μεσολάβησε οι «κίτρινοι» ειδοποίησαν σχετικώς τον ποδοσφαιριστή και παράλληλα δήλωσαν τη διαθεσιμότητά τους για την παραχώρησή του ή τον δανεισμό του.

Εκτιμούσαν μάλιστα ότι μετά την περσινή πετυχημένη σεζόν στη ρουμανική FC Dinamo, ο παίκτης θα έπαιρνε προσφορές. Ωστόσο, οι ετήσιες απολαβές του λειτούργησαν αντίθετα αυτής της κατεύθυνσης. Πλέον όμως δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις για την αποχώρησή του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «sportsport», Άρης και Σεράγεβο έχουν συμφωνήσει στους βασικούς όρους για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή και απομένει το ταξίδι του Πάβιτσιτς στο Σεράγεβο για την επικύρωσή του. Αναφέρουν μάλιστα ότι πρόκειται για σπουδαία κίνηση για την ομάδα του Σεράγεβο η οποία είναι πρωτοπόρος στο Πρωτάθλημα της Βοσνίας.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα