Ολυμπιακός: Η διάθεση για τις συλλεκτικές κάρτες διαρκείας και τα κουπόνια των χορηγών

Ολυμπιακός: Η διάθεση για τις συλλεκτικές κάρτες διαρκείας και τα κουπόνια των χορηγών

Το σήμα του Ολυμπιακού

bet365

Από την πλευρά της ΠΑΕ Ολυμπιακός υπήρξε επίσημη ενημέρωση για τις συλλεκτικές κάρτες διαρκείας και τα κουπόνια των χορηγών.

H ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τη διάθεση των συλλεκτικών καρτών διαρκείας, ενημέρωσε με ανακοίνωσή της τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Συνεχίζεται η διάθεση των συλλεκτικών καρτών διάρκειας όπως και των κουπονιών των χορηγών στα εκδοτήρια του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης» – Θύρα 25, από τη Δευτέρα 09/09 έως και την Παρασκευή 13/09 και ώρες 10:00 – 18:00 και το Σάββατο 14/09 και ώρες 10:00 – 16:00.

Για την έκδοση και παραλαβή της κάρτας και των κουπονιών απαιτείται ο αριθμός κίνησης της αγοράς του εισιτηρίου διαρκείας. Χωρίς τον αριθμό κίνησης που σας έχει ήδη αποσταλεί στο email σας (να ελέγξετε και το φάκελο spam), δεν θα μπορεί να γίνεται η εκτύπωση της συλλεκτικής κάρτας διαρκείας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ».

H ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ GOV.GR WALLET.

Για την επόμενη περίοδο διάθεσης των συλλεκτικών καρτών διαρκείας και των κουπονιών των χορηγών θα ενημερωθείτε με νεότερη ανακοίνωση.

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο site του Ολυμπιακού

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα