Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει, πάντα, όταν οι Ερυθρόλευκοι φέρνουν πίσω τα αστέρια τους!…

Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει, πάντα, όταν οι Ερυθρόλευκοι φέρνουν πίσω τα αστέρια τους!…

Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει, πάντα, όταν οι Ερυθρόλευκοι φέρνουν πίσω τα αστέρια τους!…

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος καταγράφει στο blog του στο gazzetta μία περίεργη ιστορία που άρχισε στον Ολυμπιακό πριν 15 χρόνια κι ακόμη συνεχίζεται!

Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός ξεκινάει με ένα συν τη φετινή σεζόν. Θα σας φανεί λίγο παράξενο, αλλά το ποδόσφαιρο με έχει κάνει να πιστεύω στα παράξενα.

Λοιπόν, για βάλτε τα κάτω. Ο Ολυμπιακός…

Το Γενάρη του 2010 φέρνει πίσω τον Λούα Λούα και ενώ ήταν στα ίσα διεκδικητής του τίτλου, τερματίζει 2ος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και 4ος (τελευταίος) στα πλέι οφ τη σεζόν 2009-10

Το Γενάρη του 2018 φέρνει πίσω τον Μιραλάς και ενώ ήταν πρώτος στο πρωτάθλημα. Τελικά τερματίζει 3ος στο πρωτάθλημα (σεζόν 2017-18)

Το καλοκαίρι του 2018 φέρνει πίσω τον Τουρέ. Και τερματίζει 2ος στο πρωτάθλημα (σεζόν 2018-19)

Το φθινόπωρο του 2022 φέρνει πίσω τον Κασάμι. Και τερματίζει 3ος στο πρωτάθλημα (σεζόν 2022-23)

Το καλοκαίρι του 2023 φέρνει πίσω τον Ποντένσε. Και τερματίζει 3ος στο πρωτάθλημα (σεζόν 2023-24)

ΤΟΥΡΕ

Τα facts είναι…αμείλικτα! Κάθε φορά που ο Ολυμπιακός φέρνει πίσω έναν ξένο παίκτη του, που τον είχε βοηθήσει στο παρελθόν, αποτυγχάνει να πάρει το πρωτάθλημα! Εδώ και 15 χρόνια, το ίδιο πράγμα. Συνέβη και με τον Ποντένσε και με τον Κασάμι και με τον Τουρέ και με τον Μιραλάς και με τον Λούα Λούα!

Σύμπτωση; Πείτε το όπως θέλετε. Εγώ ξέρω ότι συνέβη πέντε συνεχόμενες φορές το ίδιο πράγμα! Πέντε πρωταθλήματα έχει χάσει ο Ολυμπιακός τα 20 τελευταία χρόνια και τα πέντε τα έχασε όταν έφερε πίσω ένα ξένο παίκτη του, που είχε στο παρελθόν! Τουλάχιστον φέτος δεν έφερε κανένα ξένο παίκτη πίσω! Όχι, όχι μην μου το χαλάτε! Ο Κάρμο ήταν και την περασμένη σεζόν στον Ολυμπιακό! Είναι σαν να συνέχισε από την περασμένη, στη φετινή σεζόν.

Μην μου το χαλάτε. Δεν το μετράω έτσι! Και, άρα, ο Ολυμπιακός ξεκινάει με συν τη σεζόν.

Άσχετο: Στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι «τσίμπησαν» μεγάλο λαβράκι στις μεταγραφές σε επίπεδο Ακαδημιών. Κι αναφέρονται σε ένα 16χρονο στόπερ από τη Λάρισα, τον Νίκο Αβραμούλη, που είναι ήδη 1μ95 (!), σχεδόν δηλαδή τόσο ψηλός όσο ο Κάρμο. Αναμένεται να ξεκινήσει στην Κ17 του συλλόγου, με την προοπτική αν όλα πάνε καλά να μετακινηθεί σύντομα στην Κ19.

Η φωτογραφία της ημέρας:

Θυμάστε τον Αντόνιο Κορδόν, που ήταν στο πρώτο μισό της περασμένης σεζόν στο τιμόνι του τεχνικού διευθυντή στον Ολυμπιακό; Έδωσε αυτές τις ημέρες συνέντευξη στο Relevo και μίλησε μεταξύ άλλων, και για την εμπειρία του στον Ολυμπιακό:

κορδον

«Ήταν μία διαφορετική εμπειρία από αυτή που είχα ζήσει για πολλά χρόνια. Μια διαφορετική κουλτούρα η ελληνική, που διέπεται από άλλες παραμέτρους. Η αποχώρηση μου δεν ήταν δύσκολη. Ο πρόεδρος συμπεριφέρθηκε σαν κύριος, αλλά ήταν ένα διαφορετικό στάδιο πολιτισμικά, ας το πούμε έτσι».

Και για το τέλος ένα ιμότζι Emoji

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.