Γκουγκουλιάς: «Στον Αρη δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε λόγω διαιτησίας»

Γκουγκουλιάς: «Στον Αρη δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε λόγω διαιτησίας»

Newsroom
dasa

bet365

Η ποδοσφαιρική ομάδα του Αρη βρέθηκε στο περίπτερο της ΠΑΕ στη ΔΕΘ και ο μάνατζερ του club Γιώργος Γκουγκουλιάς αξιολόγησε την απόδοσή της στις πρώτες τρεις αγωνιστικές, ενώ στάθηκε και στις διαιτητικές αποφάσεις όπου εκτίμησε πως στέρησαν από τους «κίτρινους» τέσσερις βαθμούς.

Στον Αρη υπάρχει εκνευρισμός για τις αποφάσεις των διαιτητών στα παιχνίδια του απέναντι σε Ατρόμητο, Πανσερραϊκό και Αστέρα Τρίπολης κάτι που φανέρωσε ο Γιώργος Γκουγκουλιάς, μέσω των όσων είπε στο περιθώριο της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο περιπτερο της ΠΑΕ στη ΔΕΘ.

Οπου και παραβρέθηκε το ποδοσφαιρικό τμήμα του club.

«Είμαστε ευχαριστημένοι από τον τρόπο με τον οποίον ξεκίνησε η ομάδα το πρωτάθλημα (σ.σ. εννοώντας από πλευράς απόδοσης) όχι όμως από τα αποτελέσματα. Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε γιατί δυστυχώς είχαμε κόντρα τη διαιτησία με πολλές εναντίον μας αποφάσεις. Αυτό μας στεναχωρεί. Ελπίζω ότι δεν θα επαναληφθούν. Θέλουμε να δούμε καλύτερες διαιτητές και ως Αρης απαιτούμε την ίση μεταχείριση, το 50-50», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε. «Είδε όλη η Ελλάδα ότι φέτος ήρθαν καλοί παίκτες, καλύφθηκαν κενά που είχαν δημιουργηθεί και είμαστε στην κατεύθυνση δημιουργίας μιας καλής ομάδας. Αυτό που απαιτούμε είναι το 50-50».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα