Άρης: Αποθέωση για τους ποδοσφαιριστές στο περίπτερο της ΠΑΕ στη ΔΕΘ

Άρης: Αποθέωση για τους ποδοσφαιριστές στο περίπτερο της ΠΑΕ στη ΔΕΘ

Newsroom
Ο Σίστο

bet365

Φίλαθλοι του Άρη κάθε ηλικίας βρέθηκαν στην εκδήλωση της ΠΑΕ Άρης στο περίπτερο της τελευταίας στη ΔΕΘ αποθεώνοντας τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Αναμφίβολα ήταν μια ξεχωριστή εκδήλωση τόσο για τους φίλους του Άρη όσο και για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας καθώς ο πρώτος εντός έδρας αγώνας της σεζόν διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών λόγω της επιβολής ποινής μιας αγωνιστικής στους «κίτρινους». Το απόγευμα της Τετάρτης (11/9) φίλοι του Άρη κάθε ηλικίας κατέκλυσαν το περίπτωση της ΠΑΕ στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ, αποθέωσαν τους ποδοσφαιριστές και δημιούργησαν μια όμορφη και ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Αυτή δεν προκάλεσε εντύπωση στις… παλιοσειρές, όπως ο Χουλιάν Κουέστα, καθότι ο Ισπανός γνωρίζει τη δυναμική του συλλόγου και φυσικά είναι «σταθερός» στην καθιερωμένη, αυτή, εκδήλωση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη διάρκεια της ΔΕΘ… τρέλανε όμως τον Πιόνε Σίστο ο οποίος την έζησε με την ψυχή του.

Ο Κουέστα

Για κάμποση ώρα, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας φωτογραφήθηκαν με τους φίλους του Άρη, προφανώς υπέγραψαν αυτόγραφα και γενικώς είχαν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά στον κόσμο του συλλόγου μέσα από αυτή την εκδήλωση. Είναι εξίσου προφανές ότι οι εμφανίσεις των «κίτρινων» στις πρώτες τρεις αγωνιστικές αναζωπύρωσαν το ενδιαφέρον των φιλάθλων για την ομάδα.

Μπράμπετς: «Θα έπρεπε να είχαμε εννιά βαθμούς».

Μέσα και από τις δηλώσεις των ποδοσφαιριστών φάνηκε η έλλειψη ικανοποίησης για τη συγκομιδή βαθμών στις πρώτες τρεις αγωνιστικές με πιο χαρακτηριστικές τις τοποθετήσεις του Γιάκουμπ Μπράμπετς. «Ξέρουμε και νιώθουμε ότι έχουμε καλή ομάδα. Πρέπει να το δείξουμε στους αγώνες που ακολουθούν γιατί από αυτά που προηγήθηκαν θα έπρεπε να είχαμε πάρει εννιά βαθμούς. Είναι πολύ σημαντικό για να νικήσουμε τον ΟΦΗ ώστε να συνεχίσουμε και να δείξουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για εμάς και για την ομάδα», είπε ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός.

Ο Άρης

Αναφέρθηκε επίσης, τόσο στην εκδήλωση όσο και στους στόχους της ομάδας. «Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτή η δραστηριότητα. Είμαστε χαρούμενοι που βλέπουμε και να μιλήσουμε από κοντά με τον κόσμο για να μας μάθουν και να μας γνωρίσουν από κοντά. Οι στόχοι μας είναι να είμαστε πάντα ψηλά. Δυστυχώς πέρσι δεν τα καταφέραμε. Είναι καλή ευκαιρία για εμάς να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Νιώθουμε καλά, ξέρουμε ότι έχουμε καλύτερους παίκτες αλλά πρέπει να το δείξουμε».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα