Ολυμπιακός: Πιθανό να προφυλαχθεί ο Μασούρας για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό

Ο Μασούρας

bet365

Ο Γιώργος Μασούρας παρότι δεν προκύπτει να έχει κάτι σοβαρό από τον τραυματισμό που αποκόμισε στο διάστημα της παραμονής του στην Εθνική είναι πιθανό να προφυλαχθεί από τον επερχόμενο αγώνα του Ολυμπιακού.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός δεν βρίσκεται μόνο στα βασικά πλάνα του Ολυμπιακού αλλά και σε αυτά της Εθνικής. Μάλιστα εάν δεν είχε το πρόβλημα τραυματισμού του και ήταν διαθέσιμος θα είχε ξεκινήσει βασικός από τον κόουτς Γιοβάνοβιτς και με Φινλανδία και με Ιρλανδία.

Ο Μασούρας δεν προκύπτει να έχει κάτι σοβαρό ωστόσο είναι πιθανό να προφυλαχθεί από τον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Ο 30χρονος διεθνής έχει 265 ματς στον Ολυμπιακό με 57 τέρματα και σε αυτή τη φάση ο Μεντιλίμπαρ έτσι και αλλιώς έχει και άλλες επιλογές για τα άκρα της επίθεσής του (όπως τους Βέλντε και Ζέλσον Μαρτίνς). Φέτος ο Γιώργος Μασούρας έχει 1 γκολ σε 3 συμμετοχές στη Stoiximan Super League 1.

Ένα άλλο ερωτηματικό για το παιχνίδι αυτό είναι η κατάσταση του Ρέτσου και το εάν θα είναι στο 100% ή όχι για τον προσεχή αγώνα Πρωταθλήματος. Προφανώς σε αυτήν την περίσταση τον πρώτο λόγο για βασικοί στο κέντρο της άμυνας τον έχουν ο Πιρόλα με τον Κάρμο, όπως και για τα 2 άκρα στα μετόπισθεν τα φαβορί είναι ο Ροντινέι για δεξιά και ο Ορτέγα για αριστερά.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα