Άρης: Το ισπανικό δικαστήριο έκρινε ένοχο τον Ούγκο Μάγιο στην κατηγορία για σεξουαλική παρενόχληση

Άρης: Το ισπανικό δικαστήριο έκρινε ένοχο τον Ούγκο Μάγιο στην κατηγορία για σεξουαλική παρενόχληση

Newsroom
Ο Μάγιο

bet365

Το Δικαστήριο της Βαρκελώνης έκρινε ένοχο τον Ούγκο Μάγιο στην κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης, τον Απρίλιου του 2019 και ο νυν ποδοσφαιριστής του Άρη θα κληθεί να πληρώσει χρηματικό πρόστιμο.

Ο Ούγκο Μάγιο κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση της μασκότ της Εσπανιόλ, σε αγώνα που είχε διεξαχθεί στις 24 Απριλίου 2019 και σε μια περίοδο κατά την οποία ήταν αρχηγός της Θέλτα. Ο ίδιος είχε αρνηθεί τις κατηγορίες που του είχαν απαγγελθεί υποστηρίζοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν έπιασε το στήθος της μασκότ της Εσπανιόλ και κυρίως ότι δεν θα μπορούσε να γνωρίζει ότι ήταν γυναίκα πίσω από τη μεταμφίεση.

Εν τέλει, το δικαστήριο της Βαρκελώνης έκανε δεκτή την καταγγελία της μασκότ, έκρινε ένοχο τον Ισπανό ποδοσφαιριστή του Άρη για ηθική βλάβη και του επέβαλε πρόστιμο καθώς πέραν των δικαστικών εξόδων (1000 ευρώ) θα καταβάλλει στο θύμα το ποσό των δέκα ευρώ καθημερινώς για τους επόμενους δέκα μήνες.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η «AS», ο Ούγκο Μάγιο υπέπεσε σε αντιφάσεις κατά την απολογία του κι εν τέλει δεν έγινε δεκτό το περιεχόμενό της αλλά δικάστηκε με τον ποινικό κώδικα που ίσχυε το διάστημα τέλεσης του αδικήματος. Η καταγγέλλουσα ζήτησε την επιβολή μεγαλύτερου χρηματικού προστίμου και η δε πλευρά του ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα, σκοπεύει να καταθέσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα