Ούγκο Μάγιο: «Αρνούμαι κατάφωρα την κατηγορία για σεξουαλική παρενόχληση της μασκότ της Εσπανιόλ» (vid)

Ούγκο Μάγιο: «Αρνούμαι κατάφωρα την κατηγορία για σεξουαλική παρενόχληση της μασκότ της Εσπανιόλ» (vid)

Newsroom
Ο Μαγιο

bet365

Ο Ούγκο Μάγιο, μετά την απόφαση του δικαστηρίου για ενοχή του στο θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης της μασκότ της Εσπανιόλ, επιμένει για την αθωότητά του.

Ο Ούγκο Μάγιο κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση της μασκότ της Εσπανιόλ, σε αγώνα που είχε διεξαχθεί στις 24 Απριλίου 2019 και σε μια περίοδο κατά την οποία ήταν αρχηγός της Θέλτα. Ο ίδιος είχε αρνηθεί τις κατηγορίες που του είχαν απαγγελθεί υποστηρίζοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν έπιασε το στήθος της μασκότ της Εσπανιόλ και κυρίως ότι δεν θα μπορούσε να γνωρίζει ότι ήταν γυναίκα πίσω από τη μεταμφίεση. Μάλιστα, το Δικαστήριο της Βαρκελώνης έκρινε ένοχο τον παίκτη του Άρη.

O ίδιος με μήνυμά του στα social media ξεκαθαρίζει:

«Αφού έλαβα την κοινοποίηση της ποινής του Κακουργιοδικείου Νο 19 της Βαρκελώνης, το οποίο με καταδικάζει, θα ήθελα να επικοινωνήσω τα εξής:

1. Συνεχίζω να αρνούμαι κατάφωρα τα γεγονότα που μου αποδίδονται στην προαναφερθείσα πρόταση και επικοινωνώ την πλήρη διαφωνία μου με την επιχειρηματολογία αυτή.
2. Ως εκ τούτου, και μόλις ολοκληρωθεί η ανάλυση της υπόθεση, θα προχωρήσει (η ανάλυση) στην κατάλληλη έκκληση ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου της Βαρκελώνης.
3. Δεδομένων των πληροφοριών που έχουν εμφανιστεί, θέλω να τονίσω ότι στην εν λόγω φράση ο τόνος μου στη δήλωση ήταν σταθερός και δεν είχε καμία αντίφαση, στην οποία αναγνώρισα ότι στο τέλος των χαιρετισμών και επιστρέφοντας για να κατευθυνθώ προς το κέντρο του πεδίου, το χέρι μου θα μπορούσε να αγγίξει τη μέση του παπαγάλου, αρνούμενος απολύτως ότι έχει συμβεί ένα άγγιγμα στο στήθος του.
4. Θα εξαντλήσω ό,τι είναι απαραιτητο για να υπερασπιστώ την αθωότητά μου σε σχέση με τα γεγονότα τα οποία αρνούμαι απολύτως».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα