Το θύμα της σεξουαλικής παρενόχλησης του Μάγιο: «Ένιωσα οργή και αηδία, ήμουν σε κατάσταση σοκ»

Το θύμα της σεξουαλικής παρενόχλησης του Μάγιο: «Ένιωσα οργή και αηδία, ήμουν σε κατάσταση σοκ»

Newsroom
Θύμα παρενόχλησης Μάγιο: «Ένιωσα οργή και αηδία, ήμουν σε κατάσταση σοκ»

bet365

Το θύμα της σεξουαλικής παρενόχλησης από τον Ούγκο Μάγιο παραχώρησε δηλώσεις μετά την απόφαση του δικαστηρίου που το δικαίωσε τονίζοντας πως ένιωσε οργή εκείνη τη στιγμή και όλο αυτό το διάστημα ζούσε μέσα σε μεγάλη πίεση.

Το θύμα της σεξουαλικής επίθεσης για την οποία καταδικάστηκε ο Ούγκο Μάγιο, η Ισπανίδα Κάρμε Κόμα παραχώρησε δηλώσεις μετά την δικαίωσή της από το δικαστήριο. Εκείνη εξήγησε πως ένιωσε οργή και αηδία για την κίνηση του Ισπανού παίκτη και ότι τον έβρισε, εβρισκόμενη σε κατάσταση σοκ, απλά εκείνος δεν το κατάλαβε λόγω της στολής.

Παραδέχθηκε πως πέντε χρόνια ζούσε υπό πίεση, ντροπή και φόβο χωρίς να επιθυμεί να μιλήσει δημόσια γι' αυτό, όμως τώρα είναι ικανοποιημένη για την απόφαση.

Αναλυτικά τα όσα είπε για το θέμα αυτό:

«Ήταν ξεκάθαρο από την πρώτη στιγμή πως ήθελα να τον καταγγείλω και το έκανα την επόμενη μέρα. Ένιωσα οργή και αηδία. Μπορεί ότι μου έπιασε το στήθος να φάνηκε σε κάποιους αστείο, μια πλάκα που έπρεπε να περάσει ατιμώρητη, αλλά είπα στον εαυτό μου ότι δεν μπορώ να το αφήσω έτσι. Ήμουν σε κατάσταση σοκ, τον έβρισα αλλά δεν ακούστηκα γιατί φορούσα τη στολή της μασκότ.

Ζούσα για πέντε χρόνια υπό πίεση, ντροπή και φόβο. Δεν ήθελα να μιλήσω δημόσια, αλλά δεν είχα κάνει εγώ κάτι λάθος. Τώρα είμαι ικανοποιημένη γιατί το δικαστήριο με δικαίωσε. Απονεμήθηκε δικαιοσύνη. Το βίντεο ήταν καθοριστικό για την απόφαση, παρότι κάποιοι ακόμη και βλέποντας τι έγινε το αμφισβήτησαν»

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα