Μάντζιος: «Πρέπει να βρούμε ισορροπία για να αποκτήσουμε σταθερή εικόνα»

Μάντζιος: «Πρέπει να βρούμε ισορροπία για να αποκτήσουμε σταθερή εικόνα»

Newsroom
Ο Μάντζιος

bet365

Ο Άκης Μάντζιος χαρακτήρισε καταλυτική την άσχημη εικόνα του Άρη στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον ΟΦΗ υποστηρίζοντας επίσης ότι ξέρει τι χρειάζεται η ομάδα για να βελτιωθεί.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο Άκης Μάντζιος είπε αρχικά ότι… «είχαμε αρκετά προβλήματα ανασταλτικά και στην πίεση του ΟΦΗ κάναμε λάθη. Ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, είχαμε φάσεις και δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ τη στιγμή που είχαμε ευκαιρίες. Το παιχνίδι χάθηκε με την εικόνα του πρώτου μέρους. Κάναμε αχρείαστα λάθη, αυτά μας πλήγωσαν και για το επίπεδό μας, πρέπει να τα αποφεύγουμε».

Ο προπονητής του Άρη αναφέρθηκε στον αγώνα που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό λέγοντας ότι… «πρέπει να είμαστε έτοιμοι και δουλεύουμε γι’ αυτό. Ξέρουμε τι χρειαζόμαστε. Ψάχνουμε να βρούμε την ισορροπία μας για να έχουμε πιο σταθερή εικόνα για να αποκτήσουμε καλύτερη συμπεριφορά σε άμυνα και επίθεση. Στα τέσσερα ματς που παίξαμε, είχαμε ένα κακό ημίχρονο. Τα ντέρμπι είναι διαφορετικά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα