Άρης: Άρχισε η προετοιμασία για Ολυμπιακό, παραμένει εκτός ο Μάγιο

Βασίλης Μπαλατσός
Θύμα παρενόχλησης Μάγιο: «Ένιωσα οργή και αηδία, ήμουν σε κατάσταση σοκ»

bet365

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη επέστρεψαν στις προπονήσεις και άρχισαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Συνέχισε με ατομικό ο Μάγιο.

O Άρης καλείται να αφήσει πίσω του την ήττα από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και να επικεντρωθεί στην ερχόμενη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (21/9, 20:00) την 5η αγωνιστική της Stoiximan Superleague. Μετά το ρεπό της Δευτέρας (16/9), οι ποδοσφαιριστές του Άκη Μάντζιου επέστρεψαν το πρωί της Τρίτης (17/9) στις προπονήσεις στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τους Πειραιώτες.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ενεργοποίηση, ασκήσεις δύναμης κορμού, passing game και παιχνίδια κατοχής μπάλας. Μοναδικό πρόβλημα για τον τεχνικό του Άρη ο Ούγκο Μάγιο, ο οποίος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Την Τετάρτη (18/9) οι παίκτες του Μάντζιου θα ακολουθήσουν το ίδιο πρόγραμμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα