ΑΕΚ: Ο Μαρσιάλ πέρασε τα ιατρικά και πάει στην OPAP Arena για να υπογράψει, λένε οι Γάλλοι

ΑΕΚ: Ο Μαρσιάλ πέρασε τα ιατρικά και πάει στην OPAP Arena για να υπογράψει, λένε οι Γάλλοι

Newsroom
Ο Αντονί Μαρσιάλ της ΑΕΚ

bet365

Μεγάλο το ενδιαφέρον των γαλλικών ΜΜΕ για τη μεταγραφή του Αντονί Μαρσιάλ στην ΑΕΚ, με τον ρεπόρτερ Σεμπαστιάν Ντενί να αναφέρει πως ο 28χρονος επιθετικός ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.

Μετά τη χθεσινή άφιξή του στην Αθήνα και την αποθέωση που γνώρισε από τους οπαδούς της ΑΕΚ στο «Ελ. Βενιζέλος», ο Αντονί Μαρσιάλ από το πρωί της Πέμπτης ξεκίνησε να περνάει τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Ένωση.

Οι Γάλλοι δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για τη μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ, με τον ρεπόρτερ του Footmercato, Σεμπαστιάν Ντενί να τονίζει με ανάρτησή του στο «X» ότι ο παίκτης ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, έχοντας προφανώς ενημέρωση από την πλευρά του παίκτη.

Μάλιστα, όπως αναφέρει στην ανάρτησή του, ο Μαρσιάλ αναμένεται να μεταβεί στην OPAP Arena, την έδρα της ΑΕΚ, προκειμένου να υπογράψει το τριετές συμβόλαιό του ως το καλοκαίρι του 2027 και να ανακοινωθεί από τους κιτρινόμαυρους.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα