Άρης: Την Παρασκευή (20/9) η άφιξη του Ρόμπιν Κουάισον στη Θεσσαλονίκη

Άρης: Την Παρασκευή (20/9) η άφιξη του Ρόμπιν Κουάισον στη Θεσσαλονίκη

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Κουάισον

bet365

Ο Ρόμπιν Κουάισον αναμένεται το μεσημέρι της Παρασκευής (20/9) στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις αλλά για την επικύρωση της συμφωνίας του με τον Άρη για συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων.

Η διευθέτηση των τυπικών διαδικασιών απομένουν για την ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφής για τον Άρη καθώς με την προγραμματισμένη γι’ αύριο (20/9) άφιξη του Ρόμπιν Κουάισον στη Θεσσαλονίκη θα ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος της συμφωνίας. Αυτή προβλέπει την υπογραφή διετούς συμβολαίου συνεργασίας με τον 31χρονο επιθετικό θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο ελληνικό Πρωτάθλημα έπειτα από τρία χρόνια στη Σαουδική Αραβία αλλά και την εξαετία που προηγήθηκε με τη φανέλα της Παλέρμο και της Μάιντς.

Ο Ρόμπιν Κουάισον θα γίνει ο 8ος Σουηδός ποδοσφαιριστής ο οποίος θα φορέσει την «κιτρινόμαυρη» φανέλα και προφανέστατα αποκτήθηκε με σκοπό την άνοδο του ποιοτικού επιπέδου της επιθετικής γραμμής του Άρη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα