Αστέρας Τρίπολης: Η πρώτη αποστολή του Μακελελέ

Βασίλης Μπαλατσός
Μακελελε

bet365

Ο Κλοντ Μακελελέ έβγαλε την πρώτη του αποστολή ως προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, για την ερχόμενη αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Ο Αστέρας AKTOR ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Superleague, στον οποίο θα κάνει πρεμιέρα στον κιτρινομπλέ πάγκο ο Κλοντ Μακελελέ. Ο Γάλλος τεχνικός μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του, καθώς δεν υπάρχει παίκτης των Αρκάδων που να έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού.

Αξιοσημείωτη είναι η επιστροφή του Σον Γκος στην αποστολή, καθώς ο Βορειοιρλανδός μέσος ήταν εκτός και στα πρώτα τέσσερα ματς της σεζόν.

Η αποστολή του Αστέρα AKTOR: Παπαδόπουλος, Τσιντώτας, Γραμματικάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Καστάνιο, Ντελί, Γκαρθία, Άλβαρες, Χουχούμης, Γκος, Γιαμπλόνσκι, Αλάγκμπε, Τζανδάρης, Μούμο, Ρέντζιτς, Μπαρτόλο, Παλάσιος, Άνταμ, Ρεγκίς, Καλτσάς, Ζουγλής

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα