Μάντζιος: «Οι παίκτες μου ήθελαν να βγάλουν εγωισμό»

Μάντζιος: «Οι παίκτες μου ήθελαν να βγάλουν εγωισμό»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Μάντζιος

bet365

Ο Άκης Μάντζιος αναφέρθηκε στην αντίδραση των ποδοσφαιριστών του έπειτα από την ήττα από τον ΟΦΗ μέσα από τη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής του Άρη αρχικά έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του λέγοντας ότι… «κάναμε εξαιρετική εμφάνιση ξεκινώντας δυνατά το παιχνίδι και με το γκολ στην πρώτη φάση. Δουλέψαμε πολύ αυτό που κάναμε στο πρώτο γκολ. Είναι σημαντική νίκη και συνεχίζουμε», είπε και ρωτήθηκε για τη διαφορετική εικόνα. «Τα ντέρμπι είναι διαφορετικά και ειδικά στην έδρα μας. Πάντα λειτουργούν διαφορετικά στο μυαλό του ποδοσφαιριστή. Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε με τον αγώνα με τον ΟΦΗ όπου κάναμε μια κακή εμφάνιση και σήμερα αντιδράσαμε».

Εκεί ρωτήθηκε περαιτέρω για την αντίδραση της ομάδας του. «Ήμασταν στεναχωρημένοι μετά το αποτέλεσμα με τον ΟΦΗ και κυρίως για την εικόνα μας. Κάναμε πάρα πολλά λάθη στο πρώτο ημίχρονο, αυτά μας κόστισαν και στο αποτέλεσμα. Έχουμε καλή ομάδα, έμπειρους παίκτες με παραστάσεις και τα παιδιά ήθελαν να βγάλουν εγωισμό και να αντιδράσουν. Συμπληρώσαμε έναν μήνα από την έναρξη του Πρωταθλήματος και όλες οι ομάδες θέλουν τον χρόνο τους. Όλες ψάχνονται, προσπαθούν να βρουν ισορροπία, το ίδιο ισχύει και για μας. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε, να ξεκινήσουμε την προετοιμασία πρώτα για τον αγώνα του Κυπέλλου και μετά για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα