Άρης: Ο Λορέν Μορόν δημιουργεί… παράδοση

Άρης: Ο Λορέν Μορόν δημιουργεί… παράδοση

Newsroom
Ο Μορόν

bet365

Ο Λορέν Μορόν θέλει και φέτος τον τίτλο του πρώτου σκόρερ του Πρωταθλήματος, ήδη έχει σημειώσει τέσσερα γκολ, πέραν τούτου όμως έχει αρχίζει να «χτίζει» παράδοση απέναντι σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Η αλήθεια είναι ότι ο Ισπανός επιθετικός θα μπορούσε να είχε περισσότερα γκολ δεδομένων των ευκαιριών που χάθηκαν στο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό με τις δύο κλασικές φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο. Στην πρώτη η έμπνευσή του ήταν εξαιρετική με το «σκάψιμο» της μπάλας αλλά η τελευταία χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι κι έτσι δεν απέκτησε ουσία η δική του ποδοσφαιρική φαντασία. Στη δεύτερη, επιδίωξε να ξεγελάσει τον Τζολάκη «σημαδεύοντας» την κλειστή γωνία.

Ωστόσο, ο Λορέν Μορόν έφτασε τα οκτώ γκολ στους αγώνες απέναντι σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ σε σύνολο 19 παιχνιδιών. Απόψε (21/9) σκόραρε για δεύτερη φορά απέναντι στον Ολυμπιακό, το έχει κάνει τρεις φορές με την ΑΕΚ, δύο με τον ΠΑΟΚ και μία απέναντι στον Παναθηναϊκό.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα