Παναθηναϊκός - Πανσερραϊκός: Με Αράο, Ουναΐ και Μπακασέτα η τριάδα των «πρασίνων»

Με Αράο, Ουναΐ και Μπακασέτα στο κέντρο ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Πανσερραϊκό

bet365

Ο Ντιέγκο Αλόνσο απόφασισε να ξεκινήσει βασικό για πρώτη φορά τον Αζεντίν Ουναΐ, ο οποίος συμπληρώνει την τριάδα του κέντρου μαζί με τους Αράο και Μπακασέτα.

Την ευκαιρία να ξεκινήσει για πρώτη φορά βασικός με την φανέλα του Παναθηναϊκού θα έχει σήμερα ο Αζεντίν Ουναΐ, αφού ο Αλόνσο αποφάσισε να τον ξεκινήσει στην τριάδα του κέντρου με τους Αράο και Μπακασέτα.

Από κει και πέρα ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν είχε άλλη αλλαγή στο βασικό σχήμα σε σχέση με το παιχνίδι της Τούμπας. Κάτω από τα δοκάρια παρέμεινε ο εξαιρετικός Ντραγκόφσκι ενώ στην τετράδα της άμυνας θα βρίσκονται και πάλι οι Βαγιαννίδης, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς.

Η τριάδα του κέντρου θα αποτελείται από τους Αράο, Ουναΐ, Μπακασέτα, με τους Πελίστρι και Τετέ να βρίσκονται στα «φτερά» της επίθεσης. Στην κορυφή ο Φώτης Ιωαννίδης.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού:

Ντραγκόφσκι, Ίνγκασον, Γεντβάι, Βαγιαννίδης, Μλαντένοβιτς, Αράο, Ουναΐ, Μπακασέτας, Τετέ, Πελίστρι, Ιωαννίδης.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα