Μανθάτης: «Ήταν... ροντέο το ματς με την ΑΕΚ, σπουδαία η επέμβαση του Μπερναμπέ»

Βασίλης Μπαλατσός
Μανθατης

bet365

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή της Athens Kallithea, Γιώργου Μανθάτη, στην κάμερα της Cosmote TV έπειτα από την ισοπαλία με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο.

Η Athens Kallthea μπορεί να μην κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη μετά την επιστροφή της στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, όμως και κόντρα στην ΑΕΚ έκανε πολύ καλή εμφάνιση, με αποτέλεσμα να πάρει το βαθμό της «λευκής» ισοπαλίας (0-0). Ο δεξιός μπακ - χαφ της ομάδας του Μάσιμο Ντονάτι, Γιώργος Μανθάτης, μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV και μεταξύ άλλων «υποκλίθηκε» στον τερματοφύλακα του, Μπερναμπέ Μπαραγκάν για τη σπουδαία απόκρουση στην ευκαιρία του Σιμάνσκι.

«Έχουμε κάνει πέντε καλά παιχνίδια. Το μυστικό είναι πως ακολουθούμε το πλάνο του προπονητή και έχουμε διάθεση και ποιότητα. Θα μπορούσαμε κι εμείς να πετύχουμε κάποιο γκολ με τις ευκαιρίες μας, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως η ΑΕΚ, η οποία είχε ελλείψεις.

Ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Το ματς ήταν “ροντέο”. Η ΑΕΚ ήθελε να ανεβάσει ταχύτητα στο δεύτερο ημίχρονο κι εμείς είχαμε ευκαιρία να χτυπήσουμε στην αντεπίθεση.

Η απόκρουση του Μπερναμπέ ήταν σπουδαία. Το χρειάζεσαι αυτό για να εξασφαλίζεις βαθμούς όταν είναι στη μέρα του», είπε ο Μανθάτης.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα