Καραπαπάς για τη φάση του Μουκουντί με τον Λεβαδειακό: «Η επιτροπή διαιτησίας της UEFA ξεκαθάρισε τα πράγματα, είναι πέναλτι»

Ο Καραπαπάς

bet365

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, έκανε ποστάρισμα για τις φάσεις των Κουκουρέγια και Μουκουντί (στο ματς του Λεβαδειακού με την ΑΕΚ).

Ο Καραπαπάς έκανε Insta Story με τις δύο φάσεις με αφορμή τα όσα ανέφερε η Επιτροπή Διαιτησίας της UEFA. Ειδικότερα το στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έγραψε για τη φάση με τον Μουκουντί στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό και όχι μόνο: «Η επιτροπή διαιτησίας της UEFA ξεκαθάρισε τα πράγματα για να μην υπάρχουν αμφιβολίες σε φάσεις όπως του Κουκουρέγια ή του Μουκουντί, όταν η μπάλα πηγαίνει στα δίχτυα, Είναι πέναλτι!!!

Περιμένουμε τη συγγνώμη των εν Ελλάδι Ελλήνων και ξένων 'ειδικών' της διαιτησίας. Ή μάλλον όχι. Δεν περιμένουμε τίποτα. Ο βαθμολογικός πίνακας δεν αλλάζει. Θα παραμείνει αλλοιωμένος!»

Ο Καραπαπάς

@Photo credits: eurokinissi, ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ/ EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα