Νους: «Ευρώπη στα 100 χρόνια του ΟΦΗ»

Νους: «Ευρώπη στα 100 χρόνια του ΟΦΗ»

Newsroom
nous_eurokinisi.jpg

bet365

Ο Τιάγκο Νους μίλησε για τα «θέλω» του με τον ΟΦΗ και έδειξε απόλυτα ικανοποιημένος από τη ζωή του στο Ηράκλειο και την Κρήτη.

Εκ των πρωταγωνιστών του ΟΦΗ μέχρι στιγμής στη σεζόν είναι ο Τιάγκο Νους, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τους Κρητικούς.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός μίλησε στην viber community της ομάδας και στάθηκε στα «θέλω» του ως παίκτης της. «Θέλουμε να φτάσουμε ψηλά και αν είναι δυνατόν να προκριθούμε και σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση αφού του χρόνου η ομάδα κλείνει 100 χρόνια ζωής και αυτό είναι πολύ σημαντικό», σχολίασε μεταξύ άλλων. Για την πρόσφατη πρόκριση επί του Παναιτωλικού στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος όπου και πέτυχε και τα δύο γκολ του συλλόγου σχολίασε ότι «ευτυχώς τα κατάφερα και σκόραρα όμως το πιο σημαντικό είναι ότι κέρδισε η ομάδα. Τους ευχαριστώ όλους, αυτό δεν έγινε από μένα μόνο αλλά χάρις στους συμπαίκτες μου».

Οσο για τη διαμονή του στην πόλη και το νησί είπε ότι «το Ηράκλειο είναι καταπληκτικό. Είναι η πρώτη φορά που παίζω σε ένα τόσο όμορφο μέρος, το Ηράκλειο είναι πανέμορφη πόλη, η ομάδα πολύ οργανωμένη και η αλήθεια είναι πως δεν έχω λόγια. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα