Γερεμέγεφ: «Μεγάλο παιχνίδι με την ΑΕΚ, χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς»

Γερεμέγεφ: «Μεγάλο παιχνίδι με την ΑΕΚ, χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς»

Newsroom
geremegev_intime.jpg

bet365

Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ μίλησε για το αυριανό ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Για το αυριανό (29/9) ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια μίλησε ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ μίλησε στην εκπομπή «Sportshow» της Cosmote TV. Οπου ο Σουηδός φορ στάθηκε στο ότι όλοι στο «τριφύλλι» έχουν δουλέψει πολύ καλά ενόψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Μέρος των όσων ανέφερε στην εκπομπή, όπου η συνέντευξή του θα προβληθεί στις 16:30: «Eίναι ένα μεγάλο παιχνίδι, ένα ντέρμπι, δύσκολο παιχνίδι, αλλά νομίζω πως προπονηθήκαμε καλά αυτή την εβδομάδα, έχουμε ένα καλό πλάνο και πρέπει απλά να βγούμε στο γήπεδο, να δώσουμε τα δυνατά μας γιατί σίγουρα χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς. Πάντα τα ντέρμπι είναι έντονα. Η ΑΕΚ συνήθως αγωνίζεται ένας εναντίον ενός, μάχεται πολύ, διαθέτει καλούς παίκτες αλλά νομίζω, όπως είπα αυτή την εβδομάδα ήμασταν πολύ καλά, το πλάνο που έχουμε μοιάζει καλό και τώρα χρειάζεται να βγούμε στο γήπεδο και ν’ αποδείξουμε στους εαυτούς μας».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα