Ολυμπιακός: Η βελτίωση του Κοστίνια που είναι πρότυπο επαγγελματία (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ο Κοστίνια

bet365

Ο 24χρονος Πορτογάλος δεξιός μπακ που είχε... λάμψει αγωνιστικά πέρυσι στη χώρα του έκανε την πρώτη του... γεμάτη εμφάνιση κόντρα στον Ατρόμητο με την εκτίμηση του Μεντιλίμπαρ να είναι μεγάλη στο πρόσωπό του.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν είναι ένας άνθρωπος που εκφράζεται τόσο εύκολα για μεμονωμένες περιπτώσεις παικτών για τον Ολυμπιακό. Μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο δεν δίστασε να το κάνει για τον Κοστίνια, τον δεξιό μπακ που είχε βασικό στο 2-0 επί των Περιστεριωτών και έκανε όμορφα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο με τον Ροντινέι στη δεξιά πλευρά.

Ο Κοστίνια με τα 4 παιχνίδια του με τη φανέλα των Ερυθρόλευκων στο Ολυμπιακός - Ατρόμητος έκανε με διαφορά το κορυφαίο του παιχνίδι και έχοντας και στιγμές που απείλησε την αντίπαλη εστία. Η αγωνιστική του άνοδος ήρθε και σε μία περίοδο όπου ο Βάσκος προπονητής έδειξε ανοιχτά την εκτίμησή του στο πρόσωπό του. Το πρόσωπο ενός πρότυπου επαγγελματία.

«Είναι ένας παίκτης που προπονείται σούπερ καλά. Έχει πάντα καλή διάθεση. Δεν παραπονιέται και δεν γκρινιάζει για τίποτα. Εκαναν πολύ καλά πράγματα με τον Ροντινέι στον αγώνα», σχολίασε σχετικά ο έμπειρος τεχνικός. Στάθηκε το πόσο δουλεύει και ότι έδειξε στον σύλλογο πώς μπορεί να βασίζεται σε αυτόν. Η καλή κατάσταση του Κοστίνια θα δώσει και 2 αγωνιστικές εκδοχές στον Μεντιλίμπαρ: μία να τον έχει βασικό με άλλον εξτρέμ μπροστά του και φυσικά αυτή με τον Ροντινέι ως πλάγιο επιθετικό.

@Photo credits: eurokinissi, ΜΑΡΙΛΙΑ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ / EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα