Ολυμπιακός: Έπιασε από την Κυριακή δουλειά ο Γιαζίτζι

Ολυμπιακός: Έπιασε από την Κυριακή δουλειά ο Γιαζίτζι

Ο Γιαζίτζι

bet365

Ο έμπειρος Τούρκος μεσοεπιθετικός βρίσκεται ήδη στη 2η ημέρα των προπονήσεων στην ομάδα του Ολυμπιακού καθώς έπιασε δουλειά από την Κυριακή.

Ο Γιουσούφ Γιαζίτζι ξεκίνησε να προπονείται από την Κυριακή πιάνοντας με το... καλημέρα δουλειά στον Ολυμπιακό. Ο 27χρονος διεθνής Τούρκος μεσοεπιθετικός θέλησε από την πρώτη στιγμή να μπει σε ρυθμό προπονήσεων και έτσι η Δευτέρα ήταν ουσιαστικά η 2η ημέρα των προπονήσεών του.

Ο Μεντιλίμπαρ από μέρους του θα τσεκάρει την κατάσταση του Γιαζίτζι για να χρησιμοποιήσει όποτε εκείνος κρίνει εντός των ελληνικών συνόρων φυσικά καθώς ο παίκτης δεν μπορεί να παίξει στην Ευρώπη. Για τον έμπειρο διεθνή τα εργομετρικά και ιατρικά του ήταν ΟΚ, ωστόσο έχει ένα σημαντικό διάστημα αποχής από επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, έχοντας μείνει ελεύθερος από τη Λιλ από τις αρχές Ιουλίου.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα