Ολυμπιακός: Η σκέψη για λίγες αλλαγές αλλά και η πιθανότητα νέων εκπλήξεων από τον Μεντιλίμπαρ για το ντέρμπι

Ο Ζέλσον

bet365

Ο Ισπανός τεχνικός δεν έδειχνε πρόθεση να αλλάξει πολλά πράγματα ως προς την 11άδα κόντρα στη Μπράγκα όμως έχει και μία συγκεκριμένη παράμετρο να λάβει στα υπ' όψιν του σχετικά με το ντέρμπι του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό!

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο Ολυμπιακός - Μπράγκα (που έληξε 3-0) σε σχέση με τους Πειραιώτες γύρισε στην 4άδα τη διάταξή του (από την τριάδα που είχε στην ήττα με 2-0 στην έδρα της Λυών) έχοντας τον Τζολάκη στο τέρμα και τους Κοστίνια, Ρέτσο, Κάρμο και Ορτέγα στην άμυνα. Οι Εσε και Μουζακίτης ήταν στον άξονα, ο Τσικίνιο πήγε ξανά σε ρόλο δεκαριού και οι Ροντινέι - Ζέλσον στα άκρα με τον Ελ Καμπί στην κορυφή.

Ως προς τα παραπάνω πρόσωπα ο Τσικίνιο δεν θα είναι διαθέσιμος ενώ εκτός είναι και ο Γουίλιαν που είχε και αυτός ζήτημα ετοιμότητας με ενοχλήσεις (και έκανε και εκείνος εξετάσεις την Παρασκευή). Από την πλευρά του Ισπανού τεχνικού υπήρχε μία σκέψη για σχεδόν ίδια 11άδα με τη Μπράγκα όμως υπάρχει η βασική παράμετρος της κόπωσης καθώς η ομάδα πήγε στα... κόκκινα στο ματς της Πέμπτης.

Πάμε να δούμε και τα δύο σενάρια. Εάν έχουμε μία 11άδα ίδια με τη Μπράγκα κατά 10/11 αναζητείται ο αντικαταστάτης του Τσικίνιο. Σε αυτή τη θέση κυρίως μπορούν να παίξουν ο Μουζακίτης με τον Ολιβέιρα. Άλλες εναλλακτικές υπάρχουν αλλά θα είναι όλες κάπως... πειραματικές: με Μασούρα ή Κωστούλα ή τον Ζέλσον ή ακόμα και τον Βέλντε πίσω από τον φορ. Κανένας εκ των 4 αυτών παικτών δεν είναι δεκάρι προφανώς.

Από εκεί και πέρα υπάρχει όμως και η αίσθηση για πιθανότητα εκπλήξεων ως προς το βασικό σχήμα του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ το βράδυ της Κυριακής. Το ενδεχόμενο δηλαδή να προκύψουν 2-3 εκπλήξεις σε level προσώπων για το μεγάλο ντέρμπι των Ερυθρόλευκων με τον Παναθηναϊκό.

@Photo credits: eurokinissi, ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα