Αστέρας Τρίπολης: Με Μακέντα αλλά χωρίς Παπαδόπουλο στη Λεωφόρο

Βασίλης Μπαλατσός
Μακέντα

bet365

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για την αναμέτρηση με την Athens Kallthea στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Superleague. Μέσα ο Μακέντα, εκτός ο τραυματίας Παπαδόπουλος.

Ο Αστέρας AKTOR ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την Athens Kallithea στη Λεωφόρο (6/10, 17:00). Ο Κλοντ Μακελελέ έχει για πρώτη φορά στη διάθεση του τον νεοαποκτηθέντα Φεντερίκο Μακέντα, ενώ στην αποστολή επιστρέφει μετά από την τιμωρία του ο Τριανταφυλλόπουλος.

Από την άλλη εκτός αποστολής έμεινε ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με τον Λεβαδειακό και κατά τη διάρκεια της διακοπής θα προσπαθήσει να προλάβει τον αγώνα με τη Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος» (19/10, 20:30), Από τη στιγμή που ο έμπειρος πορτιέρε δεν είναι διαθέσιμος την πρώτη του εμφάνιση στο αρχικό σχήμα των Αρκάδων αναμένεται να κάνει ο Παναγιώτης Τσιντώτας.

Η αποστολή του Αστέρα AKTOR: Τσιντώτας, Κακαδιάρης, Τριανταφυλλόπουλος, Ντελί, Άλβαρες, Χουχούμης, Άλχο, Γκος, Γιαμπλόνσκι, Αλάγκμπε, Τζανδάρης, Μούμο, Μπαρτόλο, Παλάσιος, Άνταμ, Ρεγκίς, Καλτσάς, Ζουγλής, Μακέντα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα