Καραπαπάς: «Το ότι βγάζουν ανακοινώσεις για τη διαιτησία που δεν τους άφησε με 10 ξεπερνάει και τη γραφικότητα του 'με κάθε εισιτήριο ένα με τη Τσέλσι τζάμπα'»

Ο Καραπαπάς

bet365

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς με αναρτήσεις του απάντησε στους ισχυρισμούς της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με την ανακοίνωσή της για τη φάση του Ρέτσου.

Ο Κώστας Καραπαπάς, αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, πόσταρε μία φωτογραφία με κλωτσιά του Τσέριν στο κεφάλι του Ροντινέι στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (0-0) και έγραψε μεταξύ άλλων: «Αν αυτό δεν είναι κόκκινη τι είναι κόκκινη; Το ότι βγάζουν ανακοινώσεις για τη διαιτησία που δεν τους άφησε με δέκα (όχι ευρώ που είχαν τα εισιτήρια) ξεπερνάει και τη γραφικότητα του 'με κάθε εισιτήριο των 10 γιούρος ένα με τη Τσέλσι τζάμπα'. Την επόμενη αγωνιστική θα είμαστε πρώτοι και θα πάμε πρώτοι μέχρι το τέλος! Θα δώσουμε τη ψυχή μας και θα το σηκώσουμε».

@Photo credits: eurokinissi, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα