Ολυμπιακός: Ο Τζολάκης έχει κρατήσει το μηδέν σε 3 σερί παιχνίδια δείχνοντας ξανά προσωπικότητα και στόφα μεγάλου γκολκίπερ (vids)

Ο Τζολάκης

bet365

Ο 21χρονος Κωνσταντής Τζολάκης συνέχισε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό από εκεί που σταμάτησε με τη Μπράγκα δείχνοντας εκ νέου τοπ επίπεδο ετοιμότητας.

Για όσους μπορεί να το ξεχνάνε ο Τζολάκης υπήρξε ένας εκ των σημαντικότερων αγωνιστικών μονάδων στην πορεία του Ολυμπιακού έως την κατάκτηση του τροπαίου του Conference League. Ο Κωνσταντής Τζολάκης που έγινε... Τζολάκαρος σε βραδιές όπως αυτή με την πρόκριση επί της Φενέρ στην Κωνσταντινούπολη.

Ο 21χρονος Χανιώτης και διεθνής πορτιέρε κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν ξανά εξαιρετικός κάνοντας κομβικότατες αποκρούσεις. Ο Τζολάκης είχε ήδη παρουσιάσει πολύ καλά δείγματα με σπουδαίες αποκρούσεις στον αγώνα με τη Μπράγκα κρατώντας το 0-0.

Μία φοβερή επέμβαση ήταν στο 45+ όπου έβγαλε τη μπάλα 2 φορές σε προσπάθειες των παικτών του αντιπάλου παρότι δεν μπόρεσε να βρει γεμάτα τη μπάλα σε έξοδό του. Ουσιαστικά εκεί σταμάτησε 2 φορές τον Σπόραρ από το να σκοράρει. Γενικότερα ο Τζολάκης έδωσε για έναν ακόμα αγώνα μεγάλη ασφάλεια κάτω από τα δοκάρια. Σε 95 λεπτά κατέγραψε 4 αποκρούσεις στο ματς του ΟΑΚΑ.

 

Ο Κρητικός γκολκίπερ γενικότερα στα τελευταία χρονικά παιχνίδια δεν είναι μόνο ότι έχει κρατήσει το μηδέν, δηλαδή με Ατρόμητο, με Μπράγκα και με Παναθηναϊκό. Είναι πώς βγάζει ξανά στόφα τοπ γκολκίπερ αλλά και ισχυρή προσωπικότητα. Σημειωτέον ο Τζολάκης στα 21 του έχει ήδη 56 ματς στα πόδια του με τον Ολυμπιακό.

Τα παιχνίδια που ο Τζολάκης δεν έχει δεχθεί φέτος γκολ

  • Με Μπράγκα στο 3-0
  • Με Βόλο στο 0-2
  • Με Λαμία στο 0-3
  • Με Παναιτωλικό στο 0-0
  • Με Ατρόμητο στο 2-0
  • Με Παναθηναϊκό στο 0-0
@Photo credits: eurokinissi, ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα