Μπάλντοκ: Συγκλονισμένοι όλοι στην Μπράιτον

Μπάλντοκ: Συγκλονισμένοι όλοι στην Μπράιτον

Newsroom
Μπάλντοκ παναθηναϊκός

bet365

Θλίψη προκάλεσε ο θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ και στην Μπράιτον, αφού στον σύλλογο εργάζεται ο αδελφός του, Σαμ.

Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ σε ηλικία 31 ετών στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο. Ο χαμός του προκάλεσε θλίψη και στην Αγγλία, με την πρώην ομάδα του, τη Σέφιλντ να εκφράζει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου παίκτη. Ο Χάρι Μαγκουάιρ εξέφρασε τον πόνο του για την απώλεια του Μπάλντοκ, ενώ συγκλονισμένοι είναι και οι άνθρωποι της Μπράιτον. Άλλωστε, στους «Γλάρους» εργάζεται ως προπονητής ακαδημιών ο αδελφός του Τζορτζ, Σαμ Μπάλντοκ «Στέλνουμε την αγάπη και τα συλλυπητήρια μας προς τον αδερφό του Τζορτζ και τον συνάδελφό μας Σαμ, την οικογένεια και τους φίλους του αυτή τη στιγμή».

Ο Μπάλντοκ γεννήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο και κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική ανδρών από τον Γκουστάβο Πογέτ για τους αγώνες της στο UEFA Nations League τον Ιούνιο του 2022. Η σταδιοδρομία του άρχισε από την Μίλτον Κέινς Ντονς το 2010 σε ηλικία 17 ετών και έκτοτε έχει αγωνιστεί σε αρκετούς αγγλικούς συλλόγους, με τελευταίο σταθμό στο Νησί τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα