Ολυμπιακός: Το επίπεδο ετοιμότητας του Γιαζίτζι και το τετ α τετ Βέλντε - Μεντιλίμπαρ

Ολυμπιακός: Το επίπεδο ετοιμότητας του Γιαζίτζι και το τετ α τετ Βέλντε - Μεντιλίμπαρ

Ο Γιαζίτζι

bet365

Ο Τούρκος μεσοεπιθετικός μπήκε φουριόζος στις ανεπίσημες υποχρεώσεις του Ολυμπιακού σκοράροντας στο 1-0 με τον Ατρόμητο την ώρα που ο Μεντιλίμπαρ είχε συζήτηση με τον Βέλντε.

Ο Ολυμπιακός έδωσε ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στον Ρέντη με αντίπαλο τον Ατρόμητο το πρωί της Πέμπτης. Το τεχνικό επιτελείο ήθελε να τεστάρει και παίκτες που δεν παίζουν πολύ αλλά και νεοφερμένα πρόσωπα όπως τον Γιουσούφ Γιαζίτζι, τον Τούρκο που μπορεί να παίξει και πίσω από τον φορ και στα άκρα της επίθεσης.

Ο 27χρονος Τούρκος και σκόραρε και γενικά έδειξε πώς μπαίνει φουριόζος στις υποχρεώσεις των Πειραιωτών. Εξάλλου τα ιατρικά του και τα εργομετρικά του ήταν μία χαρά και το μόνο ερωτηματικό είχε να κάνει με το γεγονός πώς προερχόταν από ένα διάστημα αγωνιστικής αποχής καθότι είχε μείνει ελεύθερος από τη Λιλ από τις αρχές Ιουλίου και μετά. Ο Γιαζίτζι προφανώς και είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης από τον οποίο το τεχνικό επιτελείο των Πειραιωτών περιμένει πολλά ως προς τη συνέχεια και δεν θα αργήσει η στιγμή που θα μπει σε αποστολή και θα δοκιμαστεί αγωνιστικά και σε επίσημα ματς.

Όσο για τον Βέλντε ο Μεντιλίμπαρ φρόντισε και είχε ένα τετ α τετ μαζί του. Ο Ισπανός προπονητής ήθελε να κάνει μία κουβέντα με τον Νορβηγό και για την αγωνιστική του εικόνα που δεν είναι η ανάλογη τον τελευταίο καιρό και για να του τονώσει τη ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.

@Photo credits: eurokinissi, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα