Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ ετοιμάζεται να βάλει νέα πρόσωπα στην εξίσωση (vids)

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ ετοιμάζεται να βάλει νέα πρόσωπα στην εξίσωση (vids)

Ο Γιαζίτζι

bet365

Ο Ισπανός προπονητής ετοιμάζει και άλλους παίκτες του για να τους ρίξει στη... μάχη για λογαριασμό του Ολυμπιακού φυσικά στο προσεχές διάστημα των υποχρεώσεών του.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ενώ προσπαθεί να πάρει το καλύτερο δυνατό από τους διαθέσιμους παίκτες του ετοιμάζεται να παρουσιάσει νέα πρόσωπα σε επίπεδο αγωνιστικών υποχρεώσεων στον Ολυμπιακό. Δεν είναι μόνο ο Τούρκος Γιουσούφ Γιαζίτζι, τον οποίο δείχνει να προορίζει στη θέση του δεκαριού ή γενικά πίσω από τον φορ. Κυρίως δηλαδή τον σκέφτεται για εκεί καθώς ο διεθνής μεσοεπιθετικός μπορεί να παίξει και στα 2 άκρα της επίθεσης.

Ο Γιαζίτζι δείχνει έτοιμος να προσφέρει άμεσα στον Ολυμπιακό. Ακόμα και στο παιχνίδι της 20ής Οκτωβρίου με τον Λεβαδειακό στο Φάληρο, στην επανέναρξη των εν Ελλάδι αγώνων μετά τη διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων. Πέραν του Γιαζίτζι όμως υπάρχουν και άλλα πρόσωπα.

Υπάρχει ο νεαρός χαφ, Θεοφάνης Μπακούλας, που θα αρχίσει να παίρνει ευκαιρίες (και είχε βάλει και γκολάρα στο φιλικό της Κύπρου). Μην ξεχνάμε πώς στο ρόστερ από τους μικρούς υπάρχουν και οι Κουτσίδης και Παπακανέλλος πέραν των Μουζακίτη και Μπάμπη Κωστούλα. Υπάρχει ο αριστερός μπακ, Απόστολος Αποστολόπουλος, τον οποίο είχε ξεχωρίσει από πέρυσι ο Βάσκος προπονητής.

 

Επίσης σε επίπεδο τερματοφυλάκων θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν βέβαιο πώς στον θεσμό του Κυπέλλου θα δοθούν ευκαιρίες στους άλλους πορτιέρε. Είτε στον Πασχαλάκη - που είχε ένα θέμα τραυματισμού - είτε στον Αναγνωστόπουλο και είτε στον ιδιαίτερα χαρισματικό Μπότη. Όσο περισσότερο θα ανοίγει το ροτέισον του εντός του ρόστερ του ο Μεντιλίμπαρ τόσο περισσότερο θα βρίσκει νέες λύσεις αλλά και παίκτες που θα μπορούν να... κοντράρουν αγωνιστικά τους συμπαίκτες τους και να τους κάνουν καλύτερους μέσα από μία τέτοια διαδικασία.

@Photo credits: eurokinissi, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα