Ολυμπιακός: Οι Τσικίνιο και Ζέλσον έχουν ανεβάσει στροφές, πολύ πιθανό να είναι έτοιμοι με τον Λεβαδειακό

Ολυμπιακός: Οι Τσικίνιο και Ζέλσον έχουν ανεβάσει στροφές, πολύ πιθανό να είναι έτοιμοι με τον Λεβαδειακό

Ο Τσικίνιο

bet365

Οι δύο Πορτογάλοι μεσοεπιθετικοί έχουν ανεβάσει ρυθμούς και είναι στην τελική ευθεία της επανένταξής τους σε καθεστώς κανονικού προγράμματος στον Ολυμπιακό.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει κατά νου το θέμα των τραυματιών μέρες τώρα έχοντας τους Τσικίνιο, Ζέλσον, Γουίλιαν και Πασχαλάκη με ζητήματα τραυματισμών. Από αυτούς τους 4 παίκτες του Ολυμπιακού ο Τσικίνιο με τον Ζέλσον Μαρτίνς δείχνουν είναι στην πιο καλή κατάσταση ή εάν προτιμάτε σε μία διαδικασία όπου βρίσκονται κοντά στο να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους.

Οι δύο Πορτογάλοι μεσοεπιθετικοί κάνουν έντονο ατομικό πρόγραμμα και υπάρχει η αίσθηση πώς θα μπορέσουν να ενταχθούν σε φουλ ρυθμούς στους Πειραιώτες από την προπόνηση της Τρίτης και μετά. Εφόσον τα καταφέρουν αυτό πρακτικά θα σημαίνει πώς θα προλάβουν να είναι ΟΚ από το ματς με τον Λεβαδειακό στις 20 Οκτωβρίου και μετά. Άρα θα μπορούν έτσι να αρχίζουν να υπολογίζονται και για τον αγώνα με τη Μάλμε εκτός έδρας στις 24 Οκτωβρίου.

Όλα αυτά βέβαια θα φανούν οριστικά εντός των επόμενων ημερών. Ωστόσο δείχνει πολύ πιθανό ο Τσικίνιο με τον Ζέλσον να είναι διαθέσιμοι για το Λεβαδειακός - Ολυμπιακός και στη συνέχεια για τους αγώνες που θα ακολουθήσουν χρονικά.

Φυσικά ο Τσικίνιο είναι ο πλέον κομβικός για τον Ολυμπιακό αλλά σε κάθε ρόστερ κάθε απουσία μετράει. Ο δε Γουίλιαν ενδέχεται να καθυστερήσει λίγο ακόμα σε σχέση με το πότε θα επανέλθει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων ενώ το τράβηγμα του Πασχαλάκη δεν έδειχνε κάτι σοβαρό.

@Photo credits: eurokinissi, KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα