Άρης: Η συμφωνία με τον Χοσέ Σιφουέντες προηγείται της αγοράς των δικαιωμάτων του

Άρης: Η συμφωνία με τον Χοσέ Σιφουέντες προηγείται της αγοράς των δικαιωμάτων του

Ο Σιφουέντες

bet365

Η ΠΑΕ Άρης επιβεβαίωσε την πρόθεση πρόωρης διαπραγμάτευσης με τη Ρέιντζερς για την αγορά των δικαιωμάτων του Χοσέ Σιφουέντες αλλά στην όλη διαδικασία προηγείται η συμφωνία με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη σκοτσέζικη ομάδα έως το καλοκαίρι του 2027.

Δεν πέρασαν πολλές ημέρες από τότε που οι «κίτρινοι» επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες που τους θέλουν να έχουν μπει σε διαδικασία επαφών με τη Ρέιντζερς για την αγορά των δικαιωμάτων του Χοσέ Σιφουέντες. Ο ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι υπό τη μορφή δανεισμού από την ομάδα της Σκοτίας με option αγοράς έως τα τέλη του ερχόμενου Μαΐου και σε μια δύσκολη περίοδο για τον ίδιο.

Ο 25χρονος μέσος από το Εκουαδόρ πέρασε εξαιρετική τριετία στους Los Angels FC με 15 γκολ και 20 ασίστ σε 120 παιχνίδια και οι επιδόσεις του οδήγησαν τη Ρέιντζερς στην απόκτηση των δικαιωμάτων του έναντι 1.4 εκατ. ευρώ. Μόνο που με τη φανέλα της τελευταίας έπαιξε σε μόλις 11 αγώνες για να ακολουθήσει ο δανεισμός του στην Κρουζέιρο όπου κι εκεί τα πράγματα δεν είχαν την εξέλιξη που περίμενε.

Γνωρίζοντας το ποδοσφαιρικό background του Σιφουέντες κι έχοντας πίστη στις ικανότητές του, ο Άρης προχώρησε στην απόκτησή του υπό τη μορφή δανεισμού και η δυνατότητα αγοράς των δικαιωμάτων του αποτελεί μια μορφή deal που συνηθίζει. Από την πρόθεση επίσπευσης της διαδικασίας απόκτησης των δικαιωμάτων του αναδεικνύεται η ικανοποίησή τους για τις μέχρι στιγμής επιδόσεις του και κυρίως η βεβαιότητα ότι υπάρχουν περαιτέρω περιθώρια βελτίωσης.

Ωστόσο, ο Άρης δεν θα έμπαινε σε διαδικασία άμεσων συζητήσεων με τη Ρέιντζερς αν πρωτίστως δεν είχε μιλήσει με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Ούτε ασφαλώς θα εισερχόταν σε μια κουβέντα αξίας κάποιων εκατομμυρίων αν δεν είχε διασφαλίσει την επιθυμία παραμονής του ίδιου του Χοσέ Σιφουέντες. Πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που το συμβόλαιο του παίκτη με τη Ρέιντζερς λήγει το καλοκαίρι του 2027.

 

Ως εκ τούτου, παράλληλα των επαφών που γίνονται με την ομάδα της Σκοτίας είναι ευνόητο ότι οι Θεσσαλονικείς συζητούν και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή τους όρους του πολυετούς συμβολαίου που θα υπογράψει εφόσον Άρης και Ρέιντζερς καταλήξουν σε οριστικό deal για τα δικαιώματά του. Είναι εξίσου ευνόητο ότι οι «κίτρινοι» θα επιδιώξουν να «κλειδώσουν» τον παίκτη με συμβόλαιο διάρκειας τουλάχιστον τριών ετών σ' ένα ζήτημα το οποίο προβλέπεται να τελειώσει άμεσα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα