Εντεκάδα Ολυμπιακού: Οι επιλογές του Μεντιλίμπαρ με την πιθανή επιστροφή Τσικίνιο

Ο Τσικίνιο

bet365

Ο Μεντιλίμπαρ έχει έναν ευχάριστο αγωνιστικό πονοκέφαλο καθώς θα έχει διαθέσιμα όλα τα βασικά του ατού οπότε καλείται να καταρτίσει την καλύτερη δυνατή αποστολή για το Ολυμπιακός - Λεβαδειακός.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είχε αρκετά αγωνιστικά ζητήματα το προηγούμενο διάστημα στον Ολυμπιακό. Θέματα με τραυματίες όπως με Τσικίνιο, Γουίλιαν, Ζέλσον αλλά και τον Πασχαλάκη. Σε αυτή τη φάση τα νεότερα δεδομένα χαροποιούν το τεχνικό επιτελείο των Πειραιωτών καθώς από τους προαναφερθέντες άπαντες αναμένεται να είναι διαθέσιμοι ενόψει του Λεβαδειακού για το απόγευμα της Κυριακής.

Σε αυτό το σημείο να σταθούμε στο ότι παρότι φαίνεται πώς ο Βάσκος τις τελικές του αποφάσεις θα τις πάρει το Σάββατο η εντεκάδα του δεν θα είναι ίδια με αυτή με το 0-0 με τον Παναθηναϊκό. Θα έχει δηλαδή - όπως φαίνεται - ορισμένες διαφοροποιήσεις.

Κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ξεκίνησε τον Ολυμπιακό, έχοντας τον Τζολάκη στην υπεράσπιση της εστίας, τον Ορτέγα στο αριστερό άκρο της άμυνας, τον Kοστίνια στο δεξί και τον Κάρμο με τον Ρέτσο στο κέντρο αυτής. Οι Μουζακίτης, Εσε και Ολιβέιρα αποτελούσαν την τριπλέτα στη μεσαία γραμμή. Οι Ζέλσον και Ροντινέι ήταν στα 2 άκρα της επίθεσης και στη κορυφή της ο Ελ Καμπί.

Τώρα σε σχέση με τον Λεβαδειακό μία πρώτη εκτίμηση δίνει σοβαρές πιθανότητες για να επιστρέψει ο Τσικίνιο στο βασικό σχήμα. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Τζολάκης, αριστερά ο Ορτέγα, στο κέντρο της άμυνας ο Κάρμο με τον Ρέτσο και δεξιά ο Ροντινέι ή ο Κοστίνια.

 

Στον άξονα προβάδισμα έχουν οι Μουζακίτης και Εσε (εκτός και εάν επιλεγεί από το τεχνικό staff να πάρει κάποιες... ανάσες ο Μουζακίτης) με τον Τσικίνιο μπροστά τους και για τα 2 άκρα οι υποψήφιοι είναι αρκετοί. Ένας εξ αυτών είναι ο Μασούρας ενώ εάν δεν επιλεγούν για την αποστολή οι Ζέλσον και Γουίλιαν (που έχουν ξεπεράσει τα προβλήματά τους) υπάρχει και ο Βέλντε. Για την κορυφή της επίθεσης τον πρώτο λόγο έχει ο Ελ Καμπί. Φυσικά υπάρχει και η παράμετρος του εάν θα μπει αποστολή για πρώτη φορά ή όχι ο Γιαζίτζι.

@Photo credits: eurokinissi, KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα