Athens Kallithea: Με Μεχίας, Πασαλίδη και Μαρότα στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Βασίλης Μπαλατσός
Πασαλίδης

bet365

Οι Τζόσουα Μεχίας, Τριαντάφυλλος Πασαλίδης και Νικολάς Μαρότα επέστρεψαν στη διάθεση του Μάσιμο Ντονάτι για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Athens Kallithea με τον Άρη.

Με επιστροφές στην αποστολή της θα ταξιδέψει η Athens Kallithea στη Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση με τον Άρη (20/10, 20:00) για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Superleague. Πιο συγκεκριμένα οι κεντρικοί αμυντικοί Τζόσουα Μεχίας, Τριαντάφυλλος Πασαλίδης και Νικολάς Μαρότα που ήταν εκτός τις προηγούμενες εβδομάδες επέστρεψαν στη διάθεση του Μάσιμο Ντονάτι.

Ο Μεχίας είχε υποστεί κάταγμα κλείδας στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό τον Αύγουστο, ένα μήνα αργότερα ο Πασαλίδης έπαθε ρήξη δευτέρου βαθμού στην κλείδα στον αγώνα με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο, ενώ ο Μαρότα είχε μυικό τραυματισμό πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος και μπήκε σε φουλ πρόγραμμα πριν την διακοπή του Οκτωβρίου.

Από εκεί και πέρα εκτός αποστολής είναι ο Μουτίνιο που αποβλήθηκε στο τελευταίο ματς με τον Αστέρα AKTOR και ο Μανθάτης που συμπλήρωσε κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η αποστολή της Athens Kallithea: Πάντος, Μπερναμπέ, Γκέλιος, Μεχίας, Νίκολιτς, Χάνουσεκ, Μότοκ, Καινούργιος, Μαρότα,, Σοΐρι, Τσιβελεκίδης, Πασαλίδης, Ισιμά Μιρέν, Βασιλόγιαννης, Ματίγια, Ντεμέτριους, Εντιαγέ, Μερκάτι, Ντιμπά, Ουλντρίκις, Τζιάνι, Λουκίνας, Βαλμπουενά.

@Photo credits: eurokinissi, LATO KLODIAN

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα