Παναθηναϊκός: Ίωση ο Σπόραρ, αμφίβολος για το ματς με την Τσέλσι

Παναθηναϊκός: Ίωση ο Σπόραρ, αμφίβολος για το ματς με την Τσέλσι

Ίωση ο Σπόραρ, αμφίβολος για το ματς με την Τσέλσι

bet365

Ο Άντρατζ Σπόραρ απουσίασε μετά την σημερινή προπόνηση λόγω ίωσης και αποτελεί πλέον ερωτηματικό το αν θα προλάβει τον αγώνα με το

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στο Κορωπί, μετά την πολύ σημαντική νίκη που πέτυχε χθες κόντρα στον ΟΦΗ στην Κρήτη με 1-0 και ο Ντιέγκο Αλόνσο μέτρησε μία επιπλέον απουσία, αφού ο Άντρατζ Σπόραρ έμεινε εκτός λόγω ίωσης.

Ο Σλοβένος επιθετικός, που έμεινε χθες τελευταία στιγμή εκτός αποστολής στον αγώνα με τους Κρητικούς, επειδή αισθανόταν έντονη αδιαθεσία, δεν ήταν σε κατάσταση να προπονηθεί και παραμένει ερωτηματικό το αν θα προλάβει να είναι έτοιμος για τον αγώνα με την Τσέλσι την Πέμπτη (24/10-19:45) για την 2η αγωνιστική του League Stage του Conference League.

Από και πέρα εκτός από το σημερινό πρόγραμμα έμειναν, όπως αναμενόταν, και οι Ιωαννίδης και Μαξ, οι οποίοι έκαναν θεραπεία και ατομικό.

Οι υπόλοιποι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα